VI.BE

Steunpunt voor artiest
en muzieksector

The Great Escape 2023: open call voor artiesten
© the great escape

The Great Escape 2023: open call voor artiesten

Samen met Reeperbahn en Eurosonic behoort The Great Escape tot de belangrijkste showcasefestivals van het Europese continent. Inschrijven voor de komende editie in 2023 kan vanaf nu! Zowel bands en singer-songwriters als rappers en dj’s zijn welkom. Belgium Booms alvast present!

26.08.22

Nieuws

De volgende editie van The Great Escape in Brighton vindt plaats van 10 tot en met 13 mei. Meer dan 450 acts verspreid over 30 zalen zullen er proberen muziekprofessionals van allerlei pluimage (festival programmatoren, managers, labels, bookers) te overtuigen. Klinkende namen als Adele, Stormzy, Ed Sheeran, Haim, Skepta, Charli XCX, Wolf Alice, Foals of Lewis Capaldi zetten hier destijds hun eerste stappen. Maar ook Belgen als blackwave., Brutus, Cocaine Piss, Portland, TheColorGrey en Whispering Sons waren er reeds te gast. 

Naast de optredens is er ook een conferentie met inzichtelijke panels, actuele debatten, keynote speeches en netwerkmogelijkheden in overvloed. De Alternative Escape, geheime optredens, clubavonden, spontane samenwerkingen en talrijke vinylwinkels dragen bij aan de aparte sfeer van dit event.

Inschrijven kan via het artist application form tot 15 februari.

Meer informatie: www.thegreatescapefestival.com