VI.BE

Steunpunt voor artiest
en muzieksector

Tallinn Music Week 2025 : open call voor artiesten

Tallinn Music Week 2025 : open call voor artiesten

Van 3 tot en met 6 april 2025 vindt in Estland de Tallinn Music Week plaats. Wil je meedingen naar een plaats op de affiche van dit showcasefestival, dan kan je je inschrijven tot 4 november.

03.07.24

Nieuws

Tallinn Music Week is een van de meest geprezen showcasefestivals en netwerkevenementen voor professionals uit de muziekindustrie in Oost-Europa. Het wordt sinds 2009 jaarlijks gehouden in de hoofdstad van Estland, Tallinn en bestaat uit drie programmaonderdelen: een muziekfestival, een conferentie en een stadsfestival.

Het muziekfestival presenteert acts uit heel Europa en daarbuiten op de beste concertlocaties van Tallinn. Ongeveer 175 artiesten uit verschillende genres spelen jaarlijks voor een publiek van om en bij de 15.000 festivalgangers en voor 1.000 professionals uit de muziekindustrie van internationale markten en de Baltisch-Noordse regio.

De conferentie onderzoekt de impact van kunst als motor voor de economie en biedt seminars, mentorsessies, workshops en netwerkmogelijkheden voor muziekprofessionals, artiesten, ondernemers en beleidsmakers. Dit jaar is de TMW conferentie het startevenement voor het wereldwijde netwerk voor gendergelijkheid Keychange.

Het stadsfestival introduceert verschillende buurten in Tallinn, met gratis stadsconcerten op onverwachte locaties en kunst, openbare lezingen, jeugd- en kinderprogramma's en diverse activiteiten in de stedelijke ruimte. 

Hoe je aanmelden? 

Inschrijven kan tot 4 november via deze link

Het festival biedt geen fees of reisvergoedingen aan, maar wel accommodatie, catering op de showdag, internals en basic backline. 

Iedereen die inschrijft, krijgt in de loop van januari 2025 positief of negatief bericht. 

Alle info: https://tmw.ee/ en via info@tmw.ee


Lotto september (2-13)

Reclame