VI.BE

Reminder: je hebt nog tot zondag om je in te schrijven voor De Nieuwe Lichting 2022
© De Nieuwe Lichting

Reminder: je hebt nog tot zondag om je in te schrijven voor De Nieuwe Lichting 2022

Dit najaar gaat Studio Brussel voor de tiende keer op zoek naar De Nieuwe Lichting! Heb jij een gouden song in huis? Schrijf je dan als de bliksem in via VI.BE platform. 

05.11.21

Nieuws

Studio Brussel gaat voor de tiende keer op zoek naar nieuw muziektalent dat zich in de kijker wil spelen. En dat mag je letterlijk nemen: jouw nummer op de radio, een interview of livesessie op Studio Brussel, professionele begeleiding, eeuwige roem… Schrijf je nu in en treed in de voetsporen van o.a. Brihang, Tamino, Portland, Sunday Rose, Equal Idiots, Sons, Sylvie Kreusch, Kids With Buns, Ramkot en The Haunted Youth.

Schrijf je in met je beste song op uiterlijk 7 november 2021. Daarna selecteert de muziekredactie van Studio Brussel samen met een professionele vakjury de negen finalisten. Die maken ze in januari 2022 aan jou bekend tijdens de Week van de Belgische muziek.

Uiteindelijk zullen drie bands of muzikanten door de Studio Brussel-luisteraars worden gekroond tot ‘De Nieuwe Lichting 2022 van Studio Brussel’. Zij winnen airplay op Studio Brussel, prijken op de cover van Knack Focus, krijgen professionele omkadering bij Wilde Westen en adviesbegeleiding door VI.BE. Als dat geen boost is voor je carrière! 

Op stubru.be vind je het volledige wedstrijdreglement. Schrijf je hier in! 

Benieuwd hoe je leven er zal uitzien nadat je De Nieuwe Lichting hebt gewonnen? Kids With Buns vertellen je er alles over in onderstaande video!

Accepteer cookies om deze video te bekijken.