VI.BE

Steunpunt voor artiest
en muzieksector

Deze Stoemp! concerten ontdek je deze week in Brussel!

Na een succesvolle zomerreeks in open lucht duikt Stoemp! eindelijk terug de Brusselse cafés in!

20.09.21

Nieuws

Voor wie het afgelopen jaar op z’n honger bleef zitten qua livemuziek, is Brussel de place to be voor een najaar vol muzikale cafébezoeken. Stoemp! blaast namelijk opnieuw leven in het Brusselse caféleven en pakt eindelijk opnieuw uit met een gloednieuwe reeks caféconcerten.

Het startschot van dit langverwachte Stoemp!-seizoen is voorzien op donderdag 30 september. Brussel Brost nodigde Stoemp! uit als host voor een eigen podium: Gameboyz II Men (ofwel de samenwerking tussen eigenzinnige klasbakken Dijf Sanders, Micha Volders en hun getunede gameboys), Bibi Seck, IKRAAAN, Tukan, Shaka Shams, Domoor en Junior Goodfellaz b2b Dj Vega zetten het nieuwe academiejaar in met een knal voor Brusselse studenten. Op vrijdag 1 oktober kan je het weekend beginnen in Au Bassin met de aanstekelijke tunes van de Brusselse band Jakomo.

Op maandag 4 oktober zet Stoemp! de week in met Prins zonder Carnaval, die op het Alles es Just Festival in GC De Kriekelaar (Schaarbeek) zorgt voor een knotsgekke mengelmoes van sounds. Op dinsdag 5 oktober trekt Stoemp! naar het RITCS Café met de zeemzoete indiepop van Pauwel, bijgestaan door het al even zoete vers talent BLUAI. De jazzers van KAU Trio. en BS_FOE palmen vervolgens Muntpunt Café in op donderdag 7 oktober. Op dinsdag 12 oktober is het opnieuw feest in het RITCS Café. Jeunes Boss en hun Boss It-concept krijgen daar een wild card voor de line-up. Met hun oog voor nieuw talent beloven ze een hoop beloftevolle hiphopacts mee te nemen, maar die blijven voorlopig nog even geheim.

Wie op woensdag 20 oktober naar Bonnefooi trekt, maakt zich maar beter op voor een zweterige avond met de punk van Barno Koevoet & The Duijmschpijkers. ELEFAN zorgt op donderdag 21 oktober in Pilar (Elsene) voor een elektronische afsluiter van deze eerste najaarsreeks en speelt samen met Sound Track laureaat Hoffman. Die avond is er nog een plekje vrij op het podium: samen met Lotto gaat VI.BE op zoek naar een live elektronica act die de affiche wil vervolledigen. Omdat het kan. Wil jij ook graag het podium van Pilar bestormen? Schrijf je dan nog tot 30 september hier in!

Of je nu fan bent van de betere pint, (Brussels) talent wil ontdekken, of simpelweg wil genieten van de herwonnen (café)vrijheid: rep je tussen 30 september en 21 oktober naar de Brusselse cafés voor deze nieuwe Stoemp!-concerten. Meer info via stoemplive.be