VI.BE

Steunpunt voor artiest
en muzieksector

Stoemp! is terug met eerste verschijning op Brussel Brost: volgende week volledige line-up!
© brik

Stoemp! is terug met eerste verschijning op Brussel Brost: volgende week volledige line-up!

De eerste show van het Stoemp! najaar? Die beleef je ook dit jaar weer op Brussel Brost, dé opening van het Brussels academiejaar. Zet donderdag 28 september alvast in je agenda, want Stoemp! en Youth l’AB (het jongerenlab van Ancienne Belgique) stelden een straffe line-up samen.

04.09.23

Nieuws

Met het najaar in aantocht (dag zomer, we missen je nu al), is het weer tijd voor een gloednieuwe Stoemp! reeks. Van grote namen in kleine cafés, over take-overs door Brusselse collectieven tot 3 jonge Brusseleirs die via Make Your Own Stoemp! zelf een concertavond organiseren, het belooft weer een prachtig najaar te worden.

Voor het zover is, trekken we echter net als vorig jaar eerst naar Paleis 12, waar Brussel Brost op donderdag 28 september het nieuwe academiejaar op gang zal trappen. Daar kan je terecht op de Stoemp! stage, die dit najaar wordt gecohost door Youth l’AB (het jongerenlab van Ancienne Belgique). Jong Brussels organisatorisch talent uit de werkingen van AB en Stoemp! krijgt op dit podium zeggenschap over de line-up als de productie. En dat doen ze in stijl, door niemand minder dan Shaka Shams, ONHA, A SLAY, Aszul, Ide Snake, Jade & Naïa en COI te programmeren. Een soort Stoemp! avond XL dus, om het najaar mee af te trappen.

Wie er verder nog op Stoemp! zal spelen, ontdek je volgende week op de Instagram, Facebook en website van Stoemp!. Wat we wel al kunnen meegeven, is dat je op Brussel Brost ook kan gaan genieten van headliners als Jazz Brak, Lander & Adriaan, Lefto Early Bird, Blck Mamba, RORI en Leblanc op het hoofdpodium. En ook de gloednieuwe Secret Stage, waar je de hele nacht een all female line-up kan aanhoren, gehost door Avenue Six, wordt de moeite.

Alle info over Brussel Brost vind je op de site, alle info over het najaar van Stoemp! op de socials en website.