VI.BE

Steunpunt voor artiest
en muzieksector

Stoemp! in Wonderland
© Jeroen Bossee

Stoemp! in Wonderland

Stoemp!, het Brussels Caféconcertencircuit van Poppunt, vierde dit jaar zijn tiende verjaardag! Al 10 jaar lang zet Stoemp! jong muzikaal talent en grote namen op een podium in authentieke Brusselse cafés. Dé manier om onze hoofdstad op een andere manier te (her)ontdekken.

19.01.20

Nieuws

Na twee goedgevulde concertreeksen én een reeks extra’s kwam er een einde aan het jubileumjaar van Stoemp! Op de tonen van een deluxe gelegenheidsband sloot Stoemp! samen met Radio 1 het feestjaar in schoonheid af op maandag 18 november in Beursschouwburg. De drie uur durende live radio-uitzending met unieke combinaties van muzikanten die ooit op Stoemp! speelden en ondertussen uitgroeiden tot vaste waarden. Niemand minder dan Marble Sounds (Pieter Van Dessel), Hydrogen Sea (Birsen Uçar & PJ Seaux), Tristan (Isolde van den Bulcke), Douglas Firs (Gertjan Van Hellemont), The Antler KingIKRAAANNathan DaemsDavid DemeyereEcho BeattyMooneye (Michiel Libberecht), Aarde Aan Daan en Charlotte Adigéry (dj-set) speelden op het XXL-slotfeest.

Eén van dé hoogtepunten van de avond was “Nooit Genoeg”, het nummer dat Aarde aan Daan & Michiel van Mooneye op ons songwriting camp LOOF! schreven.

Accepteer cookies om deze embed te bekijken.

Stoemp! in Wonderland herbeleven? Radio 1 filmde de hele show.

Accepteer cookies om deze embed te bekijken.

JBL: Martin Garrix Music Academy

Reclame