VI.BE

Steunpunt voor artiest
en muzieksector

Stem mee voor de Lotto Publieksprijs tijdens de Sound Track finales

Stem mee voor de Lotto Publieksprijs tijdens de Sound Track finales

Dankzij Lotto maken de Sound Track finalisten dit jaar ook kans op een publieksprijs t.w.v. maar liefst 1.000 euro. Kom naar de finales en stem op jouw favoriet voor de sound van morgen!

09.11.21

Nieuws

Op 18 & 19 december is het zover: dan nemen de Sound Track finalisten het tegen elkaar op tijdens de grote regionale finales, met als hoofdprijs een jaar lang professionele begeleiding, coaching en support van de brede muzieksector. Maar dat is nog niet alles. Dankzij onze partner Lotto is er deze editie tijdens elke finale ook een Publieksprijs te winnen. Hierbij is het niet de jury, maar het voltallige publiek dat bepaalt wie met een mooie cheque t.w.v. 1.000 euro naar huis gaat. Hoe wordt deze winnaar dan gekozen? Al wat jij als fan hoeft te doen is naar de finale komen en te stemmen op jouw favoriet! De artiest met de meeste stemmen wint. Alle info over de finales vind je op sound-track.be.

Supporter mee voor de sound van morgen en stem op jouw favoriet tijdens een van deze finales!

Tickets voor deze finales zijn vanaf nu te koop, dus aarzel niet, koop je ticket via sound-track.be, en ontdek de sound van morgen live!

Sound Track maakt alle finalisten bekend

Lotto april

Reclame