VI.BE

Steunpunt voor artiest
en muzieksector

Sound Track maakt finalisten bekend
© silke vanweddingen

Sound Track maakt finalisten bekend

Afgelopen weekend vonden er weer verschillende Sound Track voorrondes plaats. Zowel in Antwerpen, Brussel, Oost-Vlaanderen als West-Vlaanderen waren het meteen ook de laatste voorrondes, en was het aan de jury om te bepalen wie door mag naar de finales op 18 en 19 december.

25.10.21

Nieuws

Dat het alvast heel straffe voorrondes waren, zagen ook de studenten van het RITCS. Zij trokken eropuit met hun camera in de hand, en kwamen terug met prachtige portretten van artiesten én een exclusieve sneak peek behind the scenesDe video’s kan je terugvinden op onze Facebook en Instagram pagina’s.

Ook de fotografen weken geen seconde van het podium, en schoten enkele geniale kiekjes, zowel in AntwerpenWest-VlaanderenOost-VlaanderenVlaams-Brabant als Brussel!

Daarnaast waren ook de vliegende reporters van Dansende Beren en Luminous Dash weer van de partij, zij kwamen terug met alweer zeer boeiende verslagen.

Aan het einde van de laatste voorronde per regio, werden meteen ook de finalisten aangekondigd. 

In Oost-Vlaanderen ging de eer alvast naar AliothCesar QuinnDishwasher_MichelleJullian X Twow,PatchesScarificator Shikata Ga Nai. Zij mogen op zaterdag 18 december het podium van Voo?uit bestormen tijdens de Oost-Vlaamse finale!

Ook in Brussel maakte de jury enkele moeilijke keuzes, en kwamen ADJAONHAIndigo MangoYsméKAU trio. en Mek‘dr‘dr als finalisten uit de bus! Hen kan je op zondag 19 december bewonderen in de Ancienne Belgique.

In West-Vlaanderen waren het dan weer Barno Koevoet & the DuijmschpijkersNick Noel & The Red Rose RogersThe Christian ClubBwanaEigenZweetStinktGerardBobbi Lu, en Liquid Molly die met de pluimen gingen lopen. Hen zien we op zaterdag 18 december aan het werk op het podium van Wilde Westen in De Kreun.

In Antwerpen is de jury momenteel nog volop in overleg, maar in de loop van deze week worden ook daar de finalisten bekendgemaakt. Hou hiervoor zeker de Facebook en Instagram van Sound Track in de gaten!

Wil jij de allerlaatste Sound Track voorronde van editie 2021-2022 nog meemaken? Haast je dan dit weekend naar JH XL in Herk-de-Stad met Desmond DandiesNEVAGustav LeoIsaac RouxSecret Sinners en Sgt. Lesley

Sound Track voorrondes nemen een vliegende start

JBL: Martin Garrix Music Academy

Reclame