VI.BE

Steunpunt voor artiest
en muzieksector

Sound Track laureaten in residentie bij de Brakke Grond in Amsterdam

Sound Track laureaten in residentie bij de Brakke Grond in Amsterdam

Sound Track editie 2 loopt op zijn einde, maar voor het zover is, trekken laureaten BLUAI, Ão, Bobbi Lu en Niels Orens naar Amsterdam. Daar worden ze met open armen ontvangen door Vlaams Cultuurhuis de Brakke Grond voor 5 inspirerende dagen vol muziek.

09.02.23

Nieuws

Tijdens deze vijfdaagse, van woensdag 15 februari tot zondag 19 februari, zullen BLUAI, Ão, Bobbi Lu en Niels Orens elk hun eigen ruimte hebben in de Brakke Grond of Cinetol, om ongestoord aan hun muziek te schaven. Daarnaast maken ze ook kennis met enkele belangrijke keyplayers uit de Nederlandse muzieksector.

Op donderdag staat er een bezoek aan het hoofdkantoor van Spotify Benelux op het programma, gevolgd door speeddates met pro’s Bert Dondorff (Melkweg), Ray Ligthart (PIAS), Menno Visser (3FM/Radio2) en Elvin Usidame (Friendly Fire), allen grote namen uit de Nederlandse muziekindustrie, om uit eerste hand tips en tricks te verzamelen om het te maken in Nederland.

Op zaterdag wordt de residentie afgesloten in stijl met een heuse showcase in Cinetol, een van de fijnste concertzalen van Amsterdam-Zuid. Vergezeld door plaatselijk talent Future Husband zullen BLUAI, Ão, Bobbi Lu en Niels Orens het beste van zichzelf geven. Klinkt als een fijne avond? Koop dan nu nog je ticket!

De Brakke Grond legde ook alvast eens hun oor te luister bij de 4 laureaten, wat leidde tot een prachtig interview.

Vlaams Cultuurhuis de Brakke Grond is sinds 1981 dé expert in Nederland voor actuele innovatieve Vlaamse podiumkunsten, beeldende kunst en muziek. Als podium en netwerkorganisatie initieert en realiseert de Brakke Grond programma’s en samenwerkingen in het gebouw aan de Nes in Amsterdam en op andere locaties in Nederland. Vlaamse kunstenaars die grensverleggend bezig zijn, ondersteunt de Brakke Grond bij het opbouwen van een duurzame praktijk in Nederland.

JBL: Martin Garrix Music Academy

Reclame