VI.BE

Steunpunt voor artiest
en muzieksector

Sound Track laureaat Dishwasher_ speelt showcaseconcert tijdens Injazz

Sound Track laureaat Dishwasher_ speelt showcaseconcert tijdens Injazz

Power trio Dishwasher_ geeft op 23 juni het beste van zichzelf in Rotterdam tijdens showcasefestival Injazz.

16.06.22

Nieuws

Injazz, georganiseerd door beheersvenootschap Buma, is een van de bekendste professionele jazzevents in Nederland. Het showcasefestival heeft ook een groot netwerk- en conferentieluik en gaat al jaren door in Rotterdam. Voor het eerst bundelen de organisatoren hun krachten met BIMHUIS en zal dus ook een deel van het programma in Amsterdam plaatsvinden. Iedere editie zakken honderden jazzprofessionals van over de hele wereld af om er nieuwe bands te ontdekken en te netwerken.

Dit jaar werkt het event ook samen met enkele andere fijne partners: je kunt op de laatste dag North Sea Jazz Roundtown meepikken en deelnemen aan het sectormoment van het World Music Forum NL. Het belooft dus een topeditie te worden! 

Het hele programma vind je hier

Mark your calendars voor Dishwasher_

Dishwasher_ maakt jazz voor de niet-believers. De drie Gentse muzikanten proberen alle mogelijke muren tussen genres af te breken om een frisse sound en stijl te creëren. Vanuit een grote bewondering voor computergeproduceerde muziek benadert het trio hun eerder conventionele instrumenten op zo'n manier dat er geen associatie meer is met een klassiek jazztrio. Live neemt hun energieke set door improvisatie onverwachte wendingen waarbij composities worden uitgerekt, veranderd of zelfs afgebroken zodat de band en daarmee het publiek zich volledig kan overgeven aan het moment. Bandleden zijn Arno Grootaers (Pavlove), Werend Van Den Bossche (Suura) en Louise van den Heuvel (Supernova).

Het drietal zal 23 juni om 22u10 te zien zijn in Theater Walhalla (Rotterdam). 

Ook VI.BE present!

Onze jazzmedewerker Lize zal, naar jaarlijkse gewoonte, ook ter plaatse zijn om de band te promoten en ondersteunen en hun/haar netwerk verder uit te breiden. 

Meer informatie 

Injazz.nl 

Vragen? Lize to the rescue

Meer info over Sound Track, podium- en kansenparcours van VI.BE, Clubcircuit, AB en JHOB kan je hier vinden.