VI.BE

Steunpunt voor artiest
en muzieksector

Songmaker? Schrijf je in voor LOOF!
loof! 2019 © silke vanweddingen

Songmaker? Schrijf je in voor LOOF!

LOOF! is terug, en hoe! VI.BE en Het Depot organiseren voor de derde keer het songwriting camp, met jams, schrijfsessies, advies én feedback van Justine Bourgeus (Tsar B), Joachim Saerens (Selah Sue) en Bert Vliegen (Whispering Sons, Teen Creeps).

06.02.23

Nieuws

Het Depot en VI.BE organiseren de derde editie van LOOF!, een songwriting camp van donderdag 11 mei t.e.m. zondag 14 mei op locatie in de Ardennen (het pittoreske Vecmont). Verwacht je aan schrijfsessies, jams, advies en begeleiding door topcoaches als Justine Bourgeus (Tsar B), Joachim Saerens (Selah Sue) en Bert Vliegen (Whispering Sons, Teen Creeps).

Benieuwd hoe het er op zo’n songwriting camp aan toe gaat? Je ontdekt het hier, in de aftermovie van de vorige editie in 2019!

Accepteer cookies om deze embed te bekijken.

Wie kan aan LOOF! deelnemen?

LOOF! mikt op songmakers in de ruime betekenis: van klassieke singer-songwriters over popartiesten en rappers tot Ableton-kunstenaars. Je hoeft trouwens nog niets bewezen te hebben om deel te nemen. Zelf muziek schrijven of maken, creatieve ideeën en een open blik zijn de belangrijkste voorwaarden.

We maken een preselectie van kandidaten op basis van een motivering, songwriting talent en véél goesting! Deze nodigen we uit op de open mic in het Depot (Leuven) op 1 maart en 5 april. Stoot je nadien door? Dan verwachten we je in Vecmont!

Interesse?

Schrijf je dan nu in via VI.BE platform, en hou alvast woensdag 1 maart en/of 5 april vrij voor de open mic in Het Depot, en donderdag 11 mei t.e.m. zondag 14 mei voor het songwriting camp in Vecmont (indien geselecteerd)

Loof! is een project met de steun van Sabam for cultureFocusrite en Novation