VI.BE

Steunpunt voor artiest
en muzieksector

Registreer je voor WOMEX 2024, mét korting!
avalanche kaito op womex 23 / © eric van nieuwland

Registreer je voor WOMEX 2024, mét korting!

Van inzichtgevende conferentiesessies over spannende showcases, tot talrijke netwerkmogelijkheden, WOMEX is ontworpen om artiesten en professionals uit alle lagen van de wereldwijde muziekscene te inspireren en te verbinden. Dit jaar gaat het event door in Manchester van 23 tot 27 oktober 2024. Inschrijven maar! 

19.04.24

Nieuws

WOMEX - The Worldwide Music Expo - is de meest internationale en cultureel diverse muziekbijeenkomst ter wereld. Het is de grootste conferentie van de mondiale muziekscene met een beurs, lezingen, filmscreenings en showcaseconcerten. Dit jaar gaat het prestigieuze event door in muziekstad Manchester (VK) van 23 tot 27 oktober 2024.

Van inzichtgevende conferentiesessies over spannende showcases, tot talrijke netwerkmogelijkheden, WOMEX is ontworpen om artiesten en professionals uit alle lagen van de wereldwijde muziekscene te inspireren en te verbinden.

VI.BE en Waalse partners WBM baten naar goede gewoonte een stand uit onder de vlag van Belgium Booms om de Belgische sector een gezicht te geven en tegelijk van een uitvalsbasis te voorzien. Naast een mooie, ruime stand zal er een promotiecampagne worden opgezet. En ook onze netwerkdrink kan natuurlijk niet ontbreken!

Daarnaast zullen er ook weer mogelijks verschillende Belgische artiesten het podium betreden tijdens de showcases, en zo in de voetsporen treden van o.a. Aleph Quintet, Avalanche Kaito, Echoes of Zoo, Manou Gallo, Merope, Baloji, Black Flower, Kel Assouf en Osama Abdulrasol Quintet die er de voorbije jaren al hun werk mochten voorstellen. 

Schrijf je nu in!

De registraties zijn geopend! Delegate passen zijn beschikbaar als een vijfdaags pakket en geven toegang tot het volledige programma van WOMEX 24. Je krijgt zo toegang tot: 

  • de muziekbeurs met standen (en dus een bezoekje aan onze ‘Belgium Booms’ stand)
  • Het conferentieprogramma (o.a. panels, infosessies en netwerk- & mentorship sessies)
  • de showcaseconcerten en Club Summit
  • filmscreenings
  • een jaar lang toegang tot virtualWOMEX (dé database waar je alle contactinfo van de jaarlijkse delegatie terugvindt) 

Aarzel dus niet langer, schrijf je in. Registreren onder onze Belgium Booms stand, mét korting? Doe je zo:

  • Ga naar deze link en volg de instructies. De kortingscode zou automatisch ingevuld moeten zijn. Indien niet, vul je deze handmatig in: vWTNMSxfuK
  • WOMEX al eens bijgewoond? Log dan zeker in met de gegevens van vorig jaar. Wachtwoord vergeten? Start hier

Meer info

Verdere informatie over prijzen en aanbod vind je op de website van WOMEX.

Nog vragen? Stuur gerust een mailtje naar onze collega Lize of klop bij technische problemen rechtstreeks aan bij team WOMEX

Tot in Manchester!