VI.BE

Steunpunt voor artiest
en muzieksector

Registreer je nu voor WOMEX 2023
© womex

Registreer je nu voor WOMEX 2023

Waar kan je als muziekprofessional zowel de cinefiel als de muzikale melomaan in jezelf loslaten? Één adres: WOMEX, een zalige cocktail bestaande uit een impressionante netwerkbeurs met daarnaast showcaseconcerten, filmscreenings, lezingen en tal van andere activiteiten. Inschrijven maar!

14.04.23

Nieuws

WOMEX - The Worldwide Music Expo - is de meest internationale en cultureel diverse muziekbijeenkomst ter wereld. Het is de grootste conferentie van de mondiale muziekscene met een beurs, lezingen, filmscreenings en showcaseconcerten. Dit jaar gaat het prestigieuze event door onder de Spaanse zon in A Coruña, Galicia (Spanje) van 25 tot en met 29 oktober 2023. Inschrijven maar!

Van inzichtgevende conferentiesessies over spannende showcases, tot talrijke netwerkmogelijkheden, WOMEX is ontworpen om artiesten en professionals uit alle lagen van de wereldwijde muziekscene te inspireren en te verbinden.

VI.BE en WBM baten naar goede gewoonte een stand uit onder de vlag van Belgium Booms om de Belgische sector een gezicht te geven en tegelijk van een uitvalsbasis te voorzien. Naast een mooie, ruime stand zal er een promotiecampagne worden opgezet. En ook onze netwerkdrink kan natuurlijk niet ontbreken!

Daarnaast zullen er ook weer mogelijks verschillende Belgische artiesten het podium betreden tijdens de showcases, en zo in de voetsporen treden van o.a. Echoes of Zoo, Manou Gallo, Merope, Baloji, Black Flower, Kel Assouf en Osama Abdulrasol Quintet die er de voorbije jaren al hun werk mochten voorstellen. 

Schrijf je nu in!

De registraties zijn geopend! Delegate passen zijn beschikbaar als een vijfdaags pakket en geven toegang tot het volledige programma van WOMEX 23. 

Je krijgt zo toegang tot: 

  • de muziekbeurs met standen

  • Het conferentieprogramma (o.a. panels, infosessies en netwerk- & mentorship sessies)

  • de showcaseconcerten en Club Summit

  • filmscreenings

  • een jaar lang toegang tot virtualWOMEX (dé database waar je alle contactinfo van de jaarlijkse delegatie terugvindt) 

Aarzel dus niet langer, schrijf je in.

Registreren onder onze Belgium Booms stand, mét korting? Doe je zo:

Ga naar deze link, schrijf je in, en je zal zien dat onze kortingscode automatisch wordt ingevuld. Mocht de code toch nog niet ingevuld zijn, kan je dit ook manueel doen: 7KvKf4Gfut. Reden te meer om er snel bij te zijn!  

Als dit niet je eerste WOMEX is kan je simpel inloggen met dezelfde gegevens als afgelopen edities, is het je eerste keer dan zal je wel eerst een profiel moeten aanmaken.

​​Meer info

Verdere informatie over prijzen en aanbod vind je op de website van WOMEX. Nog vragen? Stuur gerust een mailtje naar onze collega Lize Colson of klop rechtstreeks aan bij team WOMEX

Tot in Galicia! 

PRG Studio

Reclame