VI.BE

Steunpunt voor artiest
en muzieksector

Registraties voor niet-leden voor de European Jazz Conference nu geopend
© rene jakobson

Registraties voor niet-leden voor de European Jazz Conference nu geopend

De 8e editie van de European Jazz Conference vindt dit jaar plaats in Sofia, Bulgarije van 22 tot 25 september. Schrijf je nog in tot eind augustus.

09.08.22

Nieuws

Het Europe Jazz Network is een vereniging die zich inzet voor hedendaagse jazz en geïmproviseerde muziek met een Europees perspectief. Intussen telt EJN maar liefst 170 leden – festivals, clubs, concertorganisaties, promotoren, nationale organisaties – uit meer dan dertig landen. De missie van het Europe Jazz Network is om de identiteit en diversiteit van jazz in Europa te verstevigen. Een van hun kernactiviteiten is het jaarlijks organiseren van de European Jazz Conference.

De European Jazz Conference is een meerdaags event dat vertegenwoordigers van alle aangesloten organisaties bij elkaar brengt. Naast netwerkmomenten, werkgroepen en paneldiscussies rond actuele thema’s (duurzaamheid, gendergelijkheid, sociale inclusie, publieksontwikkeling, educatie,...), geeft het de gaststad en -organisaties ook de kans hun troeven uit te spelen via o.a. showcases en culturele tours. 

Het thema van deze editie is ‘Breaking New Ground’.

Ben je er graag bij?

Registreer je dan hier t.e.m. woensdag 31 augustus. Registreren kost 150 euro en geeft je toegang tot alle conferentiesessies, de showcases en culturele tours. Ook catering is inclusief. 

Meer informatie

Meer informatie over het programma vind je op de site van het Europe Jazz Network. Andere vragen? Trek aan de mouw van onze jazzmedewerker Lize!