VI.BE

Steunpunt voor artiest
en muzieksector

Reeperbahn 2024: reductie voor de sector

Reeperbahn 2024: reductie voor de sector

Van 18 tot 21 september 2024 vindt in Hamburg de volgende editie van het Reeperbahn Festival plaats, één van Europa’s grootste club- en showcasefestivals, dat focust op aanstormend talent. Voor muziekprofessionals kan VI.BE een korting op de conferentietickets aanbieden.

16.04.24

Nieuws

Het conferentieticket is verkrijgbaar voor € 319 bruto (incl. BTW en systeemkosten) in plaats van de reguliere € 499 bruto voor volledige accreditatie (conferentie en festival). Het ticket voor Reeperbahn Festival Conference 2024 (18.-21.09.) omvat de volgende voordelen:  

  • Toegang tot het conferentieprogramma (sessies, netwerken) 
  • Toegang tot het openbare programma (concerten, showcases, kunst, film en literatuur programma, etc., afhankelijk van de bezetting van de locaties) 
  • Toegang tot de Reeperbahn Festival Lounge met Delegates Bar 
  • Toegang tot de met een wachtwoord beveiligde Databank voor delegates

Heb je interesse? Mail dan naar roel@vi.be

Inschrijven voor bands

Inschrijven voor bands kan nog steeds maar we raden je aan het zo snel mogelijk te doen. Het festival heeft voorlopig zelf geen deadline gecommuniceerd. Let op, er zijn twee mogelijkheden: inschrijven via het formulier ‘artist application’ of via het formulier ‘agency application’. Indien je al over een boeker in België beschikt, raden we aan om via de ‘agency application’ in te dienen, aangezien het festival de voorkeur geeft aan bands met een professionele entourage. Indien je al over een agent in Duitsland beschikt, laat je hen best de aanvraag indienen. Het vermelden van een actieve lokale partner (agent, label, distributeur, PR, sub-uitgever,...) die je aanvraag kan ondersteunen, is sowieso een extra argument. Inschrijven via je agent kan via deze link

Reeperbahn wordt normaal bijgewoond door bijna 6.000 internationale professionals uit ongeveer 50 landen en ongeveer 50.000 festivalgangers. De ideale plek dus om je als band in de kijker te spelen van Europese key-players uit de muziekindustrie. Vorig jaar stonden Kids With Buns en Blackwave. op de affiche. Voor dit jaar zijn Ao en Porcelain id al geselecteerd. Het volledige programma wordt in de loop van de komende maanden bekend gemaakt. 

VI.BE zal de geselecteerde acts ondersteunen met een Belgium Booms campagne, met de steun van Sabam for Culture en PlayRight. Meer informatie vind je op de website van het Reeperbahn Festival.