VI.BE

Steunpunt voor artiest
en muzieksector

Reeperbahn 2023: reductie voor de sector

Reeperbahn 2023: reductie voor de sector

Van 20 tot 23 september 2023 vindt in Hamburg de volgende editie van het Reeperbahn Festival plaats, één van Europa’s grootste club- en showcasefestivals, dat focust op aanstormend talent. Voor muziekprofessionals kan VI.BE een korting op de conferentietickets aanbieden.

23.06.23

Nieuws

Het conferentieticket is verkrijgbaar voor € 299,- (incl. BTW en systeemkosten) in plaats van de reguliere prijs van € 489,- bruto voor de volledige accreditatie (conferentie en festival).  

 Het ticket voor Reeperbahn Festival Conference 2023 (20.-23.09.) omvat de volgende diensten:  

  • Toegang tot het conferentieprogramma (sessies, netwerken, awards).  
  • Toegang tot het openbare programma (concerten, showcases, kunst-, film- en literatuurprogramma, etc., afhankelijk van de capaciteit van de locaties).  
  • Toegang tot de Reeperbahn Festival Lounge met Delegates Bar  
  • Toegang tot de met een wachtwoord beveiligde Databank voor Afgevaardigden   
  • Openbaar vervoer (HVV), geldig op de geselecteerde festivaldag(en) voor één rit naar het festivalterrein en terug in HVV-trajecten A-F. 

Heb je interesse? Mail dan naar roel@vi.be

Deadline voor bands (reminder) 

Bands die zich nog willen inschrijven, kunnen dat doen tot 11 augustus. Maar we raden je aan het zo vroeg mogelijk te doen. Let op, er zijn twee mogelijkheden: inschrijven via het formulier ‘artist application’ of via het formulier ‘agency application’.

Indien je al over een boeker in België beschikt, is het aangeraden om via de ‘agency application’ in te dienen, aangezien het festival de voorkeur geeft aan bands met een professioneel entourage. Indien je al over een agent in Duitsland beschikt, laat je hen best de aanvraag indienen. Het vermelden van een actieve lokale partner (agent, label, distributeur, PR, sub-uitgever,...) die je aanvraag kan ondersteunen, is sowieso een extra argument.

Inschrijven kan via deze link.

Reeperbahn wordt normaal bijgewoond door bijna 6.000 internationale professionals uit ongeveer 50 landen en ongeveer 50.000 festivalgangers. De ideale plek dus om je als band in de kijker te spelen van Europese key-players uit de muziekindustrie. Vorig jaar stonden o.a. Warhaus, The Haunted Youth, Whispering Sons, Meskerem Mees, Mooneye, Yellowstraps en Sons op de affiche naast acts als Anna Calvi, Billy Nomates en Tom Walker

VI.BE zal de geselecteerde acts ondersteunen met een Belgium Booms campagne. 

Meer informatie vind je op de website van het Reeperbahn Festival

Stage oproep 2023

Reclame