VI.BE

Steunpunt voor artiest
en muzieksector

Reeperbahn 2023: open call voor artiesten
billy nomates @ reeperbahn festival 2022 @ molotow © marvin contessi

Reeperbahn 2023: open call voor artiesten

Van 20 tot 23 september 2023 vindt in Hamburg de volgende editie van het Reeperbahn Festival plaats, één van Europa’s grootste club- en showcasefestivals, dat focust op aanstormend talent. Check hier hoe je kans maakt op een selectie in de line-up.

20.04.23

Nieuws

Het evenement wordt normaal bijgewoond door bijna 6.000 internationale professionals uit ongeveer 50 landen en ongeveer 50.000 festivalgangers. De ideale plek dus om je als band in de kijker te spelen van Europese key-players uit de muziekindustrie. Vorig jaar stonden o.a. Warhaus, The Haunted Youth, Whispering Sons, Meskerem Mees, Mooneye, Yellowstraps en Sons op de affiche naast acts als Anna Calvi, Billy Nomates en Tom Walker.  

Je inschrijven?

Hoewel de inschrijving voor de editie van 2023 open is tot 11 augustus, raden wij je aan om ruim vóór die datum in te schrijven, vermits de meeste artiesten tussen maart en juni worden bevestigd. Let op, er zijn twee mogelijkheden: inschrijven via het formulier ‘artist application’ of via het formulier ‘agency application’.

Indien je al over een boeker in België beschikt, is het aangeraden om via de ‘agency application’ in te dienen aangezien het festival de voorkeur geeft aan bands met een professioneel entourage. Indien je al over een agent in Duitsland beschikt, laat je hen best de aanvraag indienen. Het vermelden van een actieve lokale partner (agent, label, distributeur, PR, sub-uitgever,...) die je aanvraag kan ondersteunen, is sowieso een extra argument.

Inschrijven kan via deze link.

Meer info

VI.BE zal de geselecteerde acts ondersteunen met een Belgium Booms campagne. 

Meer informatie vind je op de website van het Reeperbahn Festival of via Roel@vi.be.

Promo adverteren

Reclame