VI.BE

Steunpunt voor artiest
en muzieksector

Reeperbahn 2022: open call voor artiesten
glauque © maily sterkendries

Reeperbahn 2022: open call voor artiesten

Van 21 tot 24 september 2022 vindt in Hamburg de volgende editie van het Reeperbahn Festival plaats, één van Europa’s grootste club -en showcasefestivals, dat focust op aanstormend talent. Check hier hoe je kans maakt op een selectie in de line-up.

09.03.22

Nieuws

Het evenement wordt normaal bijgewoond door bijna 6.000 internationale professionals uit ongeveer 50 landen en ongeveer 50.000 festivalgangers. De ideale plek dus om je als band in de kijker te spelen van Europese key-players uit de muziekindustrie. Vorig jaar speelden Meskerem Mees, Naima Joris en Glauque op dit showcasefestival. Het jaar voordien was het de beurt aan Jan Verstraeten

Hoewel de inschrijving voor de editie van 2022 open is tot 23 juli, raden wij je aan om ruim vóór die datum in te schrijven, vermits de meeste bands tussen maart en juni worden bevestigd. Let op, er zijn twee mogelijkheden: inschrijven via het formulier ‘artist application’ of via het formulier ‘agency application’. Indien je al over een boeker in België beschikt, is het aangeraden om via de “agency application” in te dienen vermits het festival de voorkeur geeft aan bands met een professionele entourage. Indien je al over een agent in Duitsland beschikt, laat je hen best de aanvraag indienen. Het vermelden van een actieve lokale partner (agent, label, distributeur, PR, sub-uitgever...) die je aanvraag kan ondersteunen is sowieso een extra argument. Inschrijven kan via deze link.

VI.BE zal de geselecteerde acts ondersteunen met een Belgium Booms campagne. 

Meer informatie vind je op de website van het Reeperbahn Festival of via Roel Vergauwen.

Stage oproep 2023

Reclame