VI.BE

Steunpunt voor artiest
en muzieksector

Reeperbahn 2021: 3 Belgen op affiche

Terwijl in eigen land het concertleven voorzichtig terug opstart, komt ook het internationale showcase-circuit stilaan weer op gang. Dat gebeurt van 22 tot 25 september ook in Hamburg waar het Reeperbahn Festival een belangrijke ontmoetingsplaats is voor de internationale muziekindustrie.

10.09.21

Nieuws

Drie Belgische artiesten konden dit jaar een plaatsje veroveren op de ‘afgeslankte’ Reeperbahn-affiche. Op 22 september, de openingsdag van het festival, pakken we uit met twee toppers: Meskerem Mees en Naima Joris. Een dag later is het de beurt aan de Naamse hiphop van Glauque. VI.BE en WBM ondersteunen deze bands met een Belgium Booms-campagne

Reeperbahn Festival pakt dit jaar uit met een afgeslankte versie. Door covid-maatregelen zal het festival een zogenaamde 3G-editie worden. Dat betekent dat enkel wie volledig gevaccineerd, getest is of herstelde van corona, toegang krijgt tot de concerten en de conferentie. Wie er niet bij kan zijn in Hamburg, zal het festival grotendeels ook online kunnen volgen. 

Meer info over het festival: www.reeperbahnfestival.com en het streaming platform van het festival.

Belgische bands op Reeperbahn Festival:

  • Meskerem Mees, Wednesday, September 22nd, 18:45 – Nochtspeicher

  • Naima Joris: Wednesday, September 22nd, 22:00 – St. Pauli Kirche

  • Glauque Thursday, September 23rd, 18:30 – MOJO Club

Reeperbahn Festival

20 september 2023 tot 23 september 2023

Promo adverteren

Reclame