VI.BE

Steunpunt voor artiest
en muzieksector

Primavera pro: reducties voor de sector
(c) primavera pro

Primavera pro: reducties voor de sector

Het Primavera Sound festival in Barcelona host sinds 2010 ook een conferentie-en netwerkgedeelte voor muziekprofessionals. VI.BE kan hiervoor een reductie op de ticketprijs aanbieden.

07.02.24

Nieuws

Sinds 2010 is Primavera Pro een wereldwijde bijeenkomst voor de muziekwereld die wordt gehouden in Barcelona als onderdeel van Primavera Sound. Het evenement roept agenten, artiesten, promotors en professionals uit de industrie op om vijf dagen lang samen te komen om contacten te leggen, kennis te delen en ideeën te genereren voor een gemeenschappelijk kader: het vormgeven van het heden en de toekomst van de sector.

Onder het motto Discuss to Resist wordt de muziekscene geanalyseerd door de belangrijkste experts, doen tientallen opkomende bands showcases en krijgen professionals van over de hele wereld de kans om te netwerken en uiteraard toegang tot alle concerten in het Parc del Forum. 

Primavera Pro vindt plaats van 28 mei tot 2 juni 2024. Wie interesse heeft, kan beroep doen op volgende reducties: 

  • Primavera Pro Basic: €280 + fee (i.p.v. €360 + fee) - 29 mei - 2 juni
  • Primavera Sound 2024 algemene pas + accreditatie met toegang tot alle conferenties en professionele activiteiten van Primavera Pro 2024: €485 + fee (i.p.v. €580 + fee) - 29 mei - 2 juni
  • Primavera Pro Conference Pass : gratis (i.p.v. €60 + fee) - 29 mei - 31 mei

Houd er rekening mee dat het aantal accreditaties beperkt is.

Alle info via deze link
Interesse? Mail dan naar roel@vi.be