VI.BE

Steunpunt voor artiest
en muzieksector

Open call voor Europese muziekprofessionals: Reeperbahn Festival New York

Open call voor Europese muziekprofessionals: Reeperbahn Festival New York

Wil je netwerken met Amerikaanse muziekprofessionals? Dan is deze oproep misschien iets voor jou. Opgelet: de deadline is reeds op 8 mei. 

24.04.22

Nieuws

Na twee  succesvolle digitale edities van Reeperbahn New York in 2020 en 2021, plant het festival dit jaar een echte reis naar de “Big Apple”. Reeperbahn Festival New York vindt plaats van 13 tot en met 16 juni, samen met ’s werelds grootste indiemuziekconferentie, A2IM Indie Week.

De ganse Reeperbahn delegatie krijgt toegang tot het volledige programma van de Indie Week en dat tegen een gereduceerde conferentieticketprijs. Bovendien betalen ze een reiskostenvergoeding van 500€. De kern van A2IM Indie Week zijn boeiende panels en keynotes, evenals 1:1 matchmaking meetings met toppers uit de Amerikaanse muziek- en creatieve industrie. Een showcase avond met netwerkreceptie behoort tot de exclusieve activiteiten voor Reeperbahn Festival New York afgevaardigden, evenals bezoeken aan de kantoren van belangrijke New Yorkse bedrijven.

Heb je interesse om hier aan deel te nemen? Dan vind je hier alle verdere informatie en vereisten voor deelname. 

Onderdeel van Reeperbahn Festival New York is ook een digitaal singer-songwriterkamp voor vrouwelijke, trans- en non-binaire schrijvers, artiesten en producers, dat al iets eerder zal plaatsvinden: van 30 mei tot en met 1 juni. Dit kamp wordt georganiseerd en begeleid door ROBA Music Publishing, meer info en inschrijfformulier via Daniel.Glaunsinger@roba.com.

Wil je je als artiest inschrijven voor de ‘gewone’ Reeperbahn editie in Hamburg? Dat kan nog steeds tot 23 juli via deze link

Meer info? https://www.reeperbahnfestival.com/ en roel@vi.be

Reeperbahn 2022: open call voor artiesten

Promo adverteren

Reclame