VI.BE

Steunpunt voor artiest
en muzieksector

Open call voor artiesten: World Music Showcase in Sofia

Open call voor artiesten: World Music Showcase in Sofia

Opkomend talent en bezig met wereldwijde traditionele muziek? Op zoek naar een internationaal publiek? Meld je dan t.e.m. 9 februari aan voor de World Music Showcase in Sofia (Bulgarije), georganiseerd door A to JazZ Festival, dat lid is van UPBEAT – het Europese showcaseplatform voor worldwide music.

18.01.24

Nieuws

Het showcasefestival vindt plaats op 4 juli. 12 Europese muzikale projecten zullen uit de inschrijvingen gekozen worden door een internationale vakjury. De selectie wordt bekend gemaakt op 11 maart. 

Als je deel uitmaakt van het officiële showcaseprogramma, heb je ook toegang tot de andere concerten, de conferentie met heel wat workshops en infosessies, speedmeetings met muziekprofessionals van over heel Europa en tal van andere interessante netwerkmomenten. Daarnaast krijg je een fee van 500 euro, 3 hotelnachten (3-5 juli '24) en een opname van het concert. 

Enkele belangrijke voorwaarden (je moet er aan minimum 5 voldoen om in aanmerking te komen):

  • Het ingediende project heeft maximum 3 albums uitgebracht en de releasedatum van het eerste album van het project is na 15 januari '19
  • Het project of de muzikanten mogen niet meer dan 20.000 volgers hebben op hun social media kanalen 
  • De algemene leeftijd van de bandleden mag de 35 jaar niet overschrijden 
  • Het ingediende project heeft minstens één concert gehad in een professionele setting en ging nog niet op een internationale tour (van 10 concerten) 
  • Het ingediende project heeft geen contract met een internationaal platenlabel 

Meer informatie

Vragen? showcase@atojazz.bg

Lees meer op de website

Promo adverteren

Reclame