VI.BE

Steunpunt voor artiest
en muzieksector

Open call: Jammin’ Juan zoekt opkomend jazz-geweld!
© jammin juan

Open call: Jammin’ Juan zoekt opkomend jazz-geweld!

Jammin’ Juan is op zoek naar opkomende jazz-acts uit heel Europa om op te treden in het pittoreske Juan-les-Pins dat deel uitmaakt van het Middellandse Zee-stadje Antibes, gelegen op een steenworp van Cannes. Het sector evenement zal van 2 tot en met 4 november haar 5e editie optekenen, en wil hiervoor 20 Europese jazz bands de kans geven om zich te tonen aan een internationaal professioneel publiek. Ontdek hier alle ins & outs!

13.04.22

Nieuws

Tot 27 april kan jij jouw jazzproject indienen bij de organisatie van Jammin’ Juan. 

De voorwaarden

Je band bestaat uit maximaal zes personen, je brengt enkel origineel werk en jij en je band hebben hun herkomst in het Europese continent. Bands die in vorige edities geselecteerd waren komen niet in aanmerking. De tienkoppige jury, samengesteld uit organisatoren, een onderwijzer en andere professionals zal uit de inzendingen een shortlist van 20 geselecteerden bekend maken voor 15 juni. 

Het aanbod bestaat uit een toonmoment van 35 minuten, gepaard met een gage van €250 per bandlid (excl. BTW), lokaal vervoer, één overnachting in een driesterrenhotel en een warme avondmaaltijd. Er zullen professionele instrumenten en techniek ter plaatse aangeboden worden. Transport wordt niet door de organisatie betaald. 

Hoe jij kan deelnemen? 

Door het formulier op de website in te vullen, te mailen naar jamminjuan@jazzajuan.com en maryline.bailly@antibesjuanlespins.com, en zowel een bandfoto, bio als drie eigen muziekstukken in hoge kwaliteit via weblink bij te voegen. Veel succes!

Meer weten?

Neem zeker alles nog eens goed door voor je je aanmeldt. Je vindt alle informatie op de site van de organisatie.

Voor meer informatie kan je mailen naar lize@vi.be!