VI.BE

Steunpunt voor artiest
en muzieksector

Open call: Future Echoes 2024

Open call: Future Echoes 2024

Showcasefestival Future Echoes heeft zojuist de data aangekondigd van haar derde editie: 21 tot 23 maart 2024. Inschrijven kan tot 30 november.

26.05.23

Nieuws

Future Echoes is een heel jonge speler op de markt en bestaat pas sinds 2020. Het festival in Norkköping (op 2 uur rijden van Stockholm) telt 100 artiesten van over de hele wereld en een muziekconferentie met internationale sprekers. Alle genres zijn welkom al lijken ze wel een voorliefde te hebben voor acts die de kunst van het songschrijven goed onder de knie hebben. Ze gaan er bovendien prat op 50% van de line-up uit te besteden aan vrouwelijke artiesten en er is ook ruimte voorzien voor non-binair talent.

Dit jaar kondigt Future Echoes ook aan dat het festival een nog groter muziektechnologisch element zal bevatten. Bovendien worden, om een intieme sfeer te creëren, extra speciale podia toegevoegd aan het festival. Tickets zijn beschikbaar voor zowel publiek als professionals. 

Het festival voorziet geen fee maar wel een pas voor de conferentie en toegang tot de delegates database voor bandleden en management.

Interesse? Ga dan naar deze link. De deadline is op 30 november.
Extra info: https://futureechoes.se/

Promo adverteren

Reclame