VI.BE

Steunpunt voor artiest
en muzieksector

Nieuwe speel- en mediakansen van Willy, Nostalgie, The Graduates en NRJ Extravadance
© jokko

Nieuwe speel- en mediakansen van Willy, Nostalgie, The Graduates en NRJ Extravadance

Speel jezelf in de kijker tijdens de Week van de Belgische muziek of toon je dj-talent.

25.01.21

Nieuws

In het kader van de Week van de Belgische Muziek zoekt Nostalgie vier muzikanten die van 8 t.e.m. 11 februari in het programma van Leen Demaré een legendarische Belpopsong willen komen spelen. De songs worden vooraf opgenomen in de studio’s in Antwerpen. Iets voor jou? Doe mee!

Ook Willy is all in voor de Week van de Belgische muziek. Elke dag selecteren ze maar liefst zeven artiesten. Deze 35 (!) artiesten worden uitgenodigd voor een telefonische babbel en krijgen airplay. Schrijf je hier in.

The Graduates speurt VI.BE platform af naar het dj-talent dat de grootste clubs in Lloret de Mar in vuur en vlam kan zetten. De jury selecteert drie dj’s waarna het publiek kan stemmen. Diegene die op zaterdag 20 februari om 16u de meeste stemmen heeft behaald, wint de dj-contest en mag mee naar Spanje. Laat van je horen.

En last but not least: NRJ gaat elke week op zoek naar jonge Belgische dj’s die tijdens het programma EXTRAVADANCE 40 minuten lang hun ding mogen doen op de radiowaves. Interesse om jouw flawless mix te laten horen? Sign up.