VI.BE

Steunpunt voor artiest
en muzieksector

Nieuwe editie van de PRG Warehouse sessies

De PRG Warehouse sessies zijn terug. Voor het tweede jaar op rij support onze partner PRG jonge artiesten tijdens hun eerste stappen in de muzieksector. Ze nodigden 9 beloftevolle artiesten, waaronder enkele ontdekkingen via VI.BE platform en een paar Sound Track laureaten, uit in hun loods om een professionele sessie op te nemen.

02.03.23

Nieuws

Onze partner PRG (Production Resource Group) is naast technologieleverancier voor de grootste muziektournees in de wereld (zoals o.a. Coldplay, Stromae en Nick Cave) ook een steunpilaar voor Belgisch opkomend muzikaal talent. Door jonge artiesten een plek te geven op de PRG WAREHOUSE SESSIONS krijgen ze de kans om zich op een uiterst professionele manier te positioneren in het Belgische muzieklandschap. In hun promovideo geven ze alvast een voorsmaakje.

9 artiesten

Dit jaar zijn er maar liefst 9 beloftevolle artiesten uit uiteenlopende genres in het PRG warehouse in Tildonk gepasseerd. PITOU bijt de spits af met de prachtige nummers Big Tear, Angel en Dancer op ons Youtube- kanaal. Naast PITOU mochten nog 8 andere artiesten een sessie opnemen, die binnenkort online komen. 3 van die artiesten werden via VI.BE platform gekozen: ICTO, Emiline en Sound Track laureaat The Christian Club. Ook Sound Track laureaten Meltheads en Porcelain ID komen aan bod, net als Zediam, Black Leather Jacket & Pilkington United.

Bekijk hier de volledige sessie van Pitou:

Meer sessies bekijken? Houd de kanalen van PRG in de gaten!