VI.BE

Steunpunt voor artiest
en muzieksector

Muzikanten en muziekpro’s: meld je hier aan voor jazzahead! 2022

Muzikanten en muziekpro’s: meld je hier aan voor jazzahead! 2022

Van 28 april tot 1 mei 2022 is er een nieuwe editie van jazzahead! Registreer je nu mét korting, of maak kans op een plekje op het podium. Ontdek hier de ins & outs.

04.10.21

Nieuws

Jazzahead! is een beurs, conferentie én showcasefestival dat ieder jaar de gehele internationale jazz scene - artiesten, promoters, bookers, labels, managers, publishers, festivals, programmatoren, distributeurs, pers … you name it! - samenbrengt in Bremen (Duitsland) en dat sinds 2006. De 16e editie zal plaatsvinden van 28 april tot 1 mei 2022. 

De organisatie komt met enkele nieuwigheden op de proppen. Eerst en vooral bieden ze niet 3 maar 4 showcasepodia aan. Ten tweede kunnen professionele delegates vanaf nu ook gewoon de conferentie volgen vanuit hun luie zetel dankzij de online delegate pass. Ten slotte belooft de organisatie de geleden coronaschade in te halen door het aanbieden van meerdere sessies doorheen het jaar, voorafgaand aan het event en ambieert het zo hét internationale jazzplatform te worden. 

Registreren onder de Belgium Booms stand met een kortingscode

Vlaanderen (VI.BE) en Wallonië (Wallonie-Bruxelles Musiques) slaan ieder jaar de handen in elkaar om Belgische acts en hun entourage via specifieke campagnes te ondersteunen en promoten in het buitenland onder de noemer Belgium Booms met steun van Sabam for Culture. 

Ook dit jaar zullen VI.BE en WBM aanwezig zijn op jazzahead! om de Belgische sector & showcases te ondersteunen met een Belgium Booms stand en campagne. Je registreren voor jazzahead! onder deze stand (en zo profiteren van een kortingscode) doe je als volgt:

  • Om je te registreren voor de volgende jazzahead!, klik dan hier voor een overzicht of ga meteen naar het co-exhibitor registratieformulier.
  • Als je nog geen jazzahead-account hebt, moet je je eerst registreren als nieuwe gebruiker. Als je er wel al een hebt, kan je je meteen inloggen.
  • De standnummer van de umbrella stand “your company name” is “your stand number” en het contact is “your contact person”.
  • Je kan de kortingscode JA22RC6US ingeven bij de laatste stap voor betalen. De prijs zou dan verlaagd moeten worden naar 135 € + 19% VAT.
  • De regels voor het deelnemen en de annulatie van standhouders kan je hier vinden.
  • Na je registratie als mede-standhouder, kan je hier het deelnemersplatform vinden. 

Als je nog geen standnummer en booking hebt, vul dan beiden in bij “your stand number” 5D32 in voorlopig, we passen het achteraf aan.

Waag je kans en wie weet speel jij binnenkort op jazzahead!

Bands, opgelet! Ook de open call voor het showcaseprogramma werd gelanceerd. Meld je nog t.e.m. 4 november aan en wie weet betreed jij dit voorjaar de befaamde jazzahead!-podia. Je vindt alle informatie hier en hier.

Nog vragen? Neem dan zeker deel aan deze online Q&A sessie op 14 oktober.

Meer informatie & vragen

Jazzahead.de

Jazzahead!: Malena Drela

PRG Studio

Reclame