VI.BE

Steunpunt voor artiest
en muzieksector

Met een 100-tal Belgische muziekpro’s naar WOMEX

Met een 100-tal Belgische muziekpro’s naar WOMEX

Onder de noemer Belgium Booms verenigen ook dit jaar weer VI.BE en Wallonie-Bruxelles Musiques zich om het woord te verspreiden over de Belgische traditionele en wereldwijde muziek scene. Spoiler: ze is booming! Een 100-tal Belgische professionals zullen vertegenwoordigd zijn op onze beursstand, waar we hen en de volledige sector in the picture zetten via een drink en nog veel meer!

12.10.22

Nieuws

Waar kan je als muziekprofessional zowel de cinefiel als de muzikale duizendpoot in jezelf loslaten? Één adres: WOMEX! De Worldwide Music Expo is een inclusieve cocktail bestaande uit een impressionante netwerkbeurs met daarnaast showcaseconcerten, filmscreenings, lezingen en tal van andere activiteiten. Op WOMEX komen ieder jaar om en bij de 2500 professionals van over de hele wereld samen en dat sinds 1994. Meer dan ooit zet de organisatie dit jaar in op diversiteit in de internationale muziekscene, of het nu gaat om cultuur, regio, geslacht, leeftijd, genres of tradities. 

Promotoren, bookers, managers, artiesten en andere organisaties zullen elkaar dit jaar ontmoeten van 19 tot en met 23 oktober in het zonnige Lissabon (Portugal). VI.BE is samen met de collega’s van Wallonie-Bruxelles Musiques aanwezig onder de noemer ‘Belgium Booms’ om er de Belgische scene te promoten en ondersteunen. Met zo’n honderd Belgische delegates belooft het nu al een bijzondere editie te worden. 

Belgium Booms galore tijdens WOMEX!

Helaas geen Belgische showcases op het programma dit jaar, maar niet getreurd! We hebben heel wat in petto om de traditionele en worldwide muzieksector in the picture te zetten voor en tijdens het event. 

Voordien wordt het woord over de Belgische aanwezigheid wijd verspreid via onze site, socials, mailings, ... you name it! Tijdens het event baten VI.BE en WBM naar goede gewoonte een Belgium Booms stand (156) uit om de Belgische sector een gezicht te geven en tegelijk van een uitvalsbasis te voorzien. Daarnaast wordt de aanwezige Belgische delegatie uitgelicht in de Belgium Booms brochure. Als kers op de taart is er de legendarische Belgium Booms drink, die zal plaatsvinden op de stand vrijdag 21/10 om 16u. Aftellen! 

Meer info

Belgium Booms is een samenwerking tussen VI.BE en Wallonie-Bruxelles Musiques, met de steun van Sabam for Culture en Visit.Brussels. Het steunt en promoot Belgische artiesten in het buitenland, en helpt hen en hun entourage om een duurzame internationale carrière te ontwikkelen. 

Website
Nieuwsbrief
Facebook
Instagram

PRG Studio

Reclame