VI.BE

Steunpunt voor artiest
en muzieksector

Make Your Own Stoemp!: Stoemp! zoekt jonge organisatoren
© lucinde wahlen

Make Your Own Stoemp!: Stoemp! zoekt jonge organisatoren

Ben jij een jonge Brusseleir met een liefde voor nieuwe muziek? Heb je altijd al een eigen concertavond willen organiseren? Voor de derde keer gaan we met Stoemp! op zoek naar 3 jonge organisatoren om hun eigen ding te doen met een Stoemp! caféconcert.

06.03.24

Nieuws

Make Your Own Stoemp!

In het najaar van 2024 (oktober, november of december) geven we 3 startende Brusselse organisatoren of muziekminnende Brusseleirs volledig carte blanche om een eigen Stoemp!-event te organiseren. Jij vormt een team en krijgt de sleutels tot de Stoemp!-keuken om er je eigen ding mee te doen. Ervaring is daarbij niet belangrijk, enthousiasme is wat telt! 

Tips & tricks

Natuurlijk voorzien we de nodige begeleiding. Wil jij vanop rij één cutting edge leren programmeren op maat van jouw droomlocatie, en er de productie en promotie voor leren opzetten? Dan schotelen we je een traject voor van juni tot september, waarin jij je kan ontpoppen tot Brussels strafste nieuwe organisator. Team VI.BE én toppers uit de Brusselse muziekwereld vullen je rugzak boordevol inspiratie, feedback, ervaring, netwerk, tips, tricks én een eigen Stoemp!-concert. 

Let’s talk!

Interesse? Laat het ons voor 19 mei weten via een berichtje op onze socials (@stoemplive op Instagram of Facebook), via Whatsapp (+32 2 504 99 00) of art@vi.beLet’s talk!

Meer info?

We organiseren al voor de derde keer Make your own Stoemp!. Arnout, Jessica en Jay waren 2 jaar geleden de eersten om zelf hun Stoemp!-avonden in elkaar te boksen, en vertelden daar uitgebreid over in een interview.

Vorig jaar was het dan weer de beurt aan Ange-Vanessa, Bruce en Ewout om hun ding te doen. Ook zij organiseerden 3 fantastische avonden, elk volledig volgens hun eigen concept, en dat leverde volgend interview op: