VI.BE

Steunpunt voor artiest
en muzieksector

Lotto blijft Belgische muziek vieren met 1000 gratis duotickets

Ook na de Week van de Belgische muziek vieren de Nationale Loterij Club en Lotto verder! Ze hebben 1000 duotickets te geef voor AB, het Sportpaleis, Vorst Nationaal, etc.

21.02.22

Nieuws

Muziektalent van eigen bodem kreeg een extra groot podium tijdens de Week van de Belgische muziek. Van 31 januari tot 6 februari sloegen de VRT, VI.BE en heel wat andere spelers uit de muzieksector de handen in elkaar om Belgische muziek door het hele land te laten weerklinken.

En dat doet de Nationale Loterij Club ook na de Week van de Belgische mzueik nog! Samen met Lotto, al jaren trouwe sponsor van Belgische muziek in al z’n vormen. Van festivals over awardshows tot concertzalen: als er muziek weerklinkt, is de kans groot dat ook Lotto van de partij is.

Nu is het tijd om de concertzalen zelf eens in de spotlight te zetten.  Daarom geven ze in totaal 1000 duotickets voor een concert naar keuze weg. Laat je meeslepen door de muziek in een van de verschillende zalen die Lotto sponsort: Lotto Arena, het Sportpaleis, Vorst Nationaal, Ancienne Belgique, Muziekodroom, Paleis 12, de Reflektor, het Koninklijk Circus en La Madeleine. 

Wil jij kans maken op zo’n duoticket? Deelnemen is eenvoudig:

Heb jij al een optreden in gedachten? Neem dan deel aan de wedstrijd voor 23.02.2022 om 9 uur.  Alle info over de actie vind je hier.