VI.BE

Steunpunt voor artiest
en muzieksector

Lokale Helden door jouw lens: doe mee aan de fotowedstrijd

Lokale Helden door jouw lens: doe mee aan de fotowedstrijd

Ben je een Lokale Helden-organisator? Een frequente Instagrammer? Of heb je altijd een fototoestel bij de hand? Trek erop uit tijdens Lokale Helden en breng jouw local scene in beeld! Op zaterdag 30 april zetten meer dan 800 artiesten heel Vlaanderen en Brussel in rep en roer in ruim 120 gemeenten. Geef je fotolens wat extra glans om de sterren van morgen voor altijd te vereeuwigen. De winnende foto krijgt een plek in De Standaard.

31.03.22

Nieuws

Help ons en je Lokale Helden-organisatoren een Lokale Helden-fotoalbum aan te leggen én maak en passant kans om met je werk in de weekendkrant van De Standaard terecht te komen! Haal de concertfotograaf in jezelf naar boven en stuur ons jouw meest memorabele beelden van je Lokale Helden-event. We hebben allemaal lang moeten wachten op onze herwonnen vrijheid, tijd om daar vlijtig gebruik van te maken. Die euforie zien we ook graag terug in jullie foto’s. Blije, lachende mensen? Kei veel fun tijdens de voorbereidingen van ’t Lokale Helden event? Een euforisch applaudisserende crowd? Energieke podiumpresences? Willen we zien! Uit alle inzendingen kiest de jury de meest spectaculaire foto.

Hoe?

Bezorg ons jouw strafste foto’s via deze link. De uploadzone sluit maandagmiddag 2 mei om 16u59. Vul al je persoonsgegevens nauwkeurig in. Selecteer de juiste foto’s op je computer. Beschrijf beknopt wat je foto’s zo speciaal maakt. Het volledig wedstrijdreglement vind je hier.

What’s in it for you?

Je draagt op jouw manier je steentje bij aan het in beeld brengen van Lokale Helden. Je staat hiermee niet alleen je lokale organisatoren bij, maar helpt ons ook een Lokale Helden album aanleggen. De winnende foto staat het weekend na Lokale Helden in De Standaard! Ben je een organisator? Zorg er dan voor dat jouw initiatief perfect in beeld komt! Spreek je netwerk aan en ga op zoek naar alle mogelijke fotografen die jou kunnen helpen om je voorbereidingen, mensen, sfeer en optredens in the picture te zetten. Zo zet je jouw locals niet één dag, maar voor altijd in de spotlights

Ben je zelf graag in de weer met een camera? Ga op zoek naar Lokale Helden initiatieven in je omgeving. Spreek je lokale organisatoren aan om je diensten aan te bieden en zorg voor de mooie herinneringen. Think outside the box! Lokale Helden is in veel gevallen veel meer dan een optreden of feestje. Toon ons het volledige verhaal van jouw Lokale Helden op en naast het podium. Zorg er dus voor dat je niet enkel de band toont maar ook de locatie waar ze optreden, de sfeer, de voorbereidingen, etc.

Deelnemen? Dat kan via dit formulier.

Het wedstrijdreglement vind je hier