VI.BE

Steunpunt voor artiest
en muzieksector

Lights for Live verkoopt Sportpaleis uit ten voordele van LIVE2020
© Sportpaleis

Lights for Live verkoopt Sportpaleis uit ten voordele van LIVE2020

Het eerste uitverkocht Sportpaleis van 2021 is een feit. Lights for Live bracht 50.000 euro op ten voordele van steunfonds, met dan aan alle muziekliefhebbers die een virtueel zitje kochten. Bekijk hier de beelden!

15.01.21

Nieuws

De fundraiser ‘Lights for Live’ werd een maand geleden gelanceerd om geld in te zamelen voor de livemuzieksector. Het eindresultaat en de enorme positieve reacties zijn enorm hartverwarmend en overtreffen alle verwachtingen! De verkoop van virtuele zitjes in het Sportpaleis leverde meer dan 50.000 euro op voor het solidariteitsfonds LIVE2020.

Het ingezamelde bedrag werd overhandigd aan het solidariteitsfonds. Ook werd op elke zitje in het Sportpaleis een kaarsje aangestoken. Die immense zee van kaarsjes zorgde voor een overweldigend warm gevoel en symboliseert de hoop die binnen de livemuzieksector sterk aanwezig is om vanaf midden maart opnieuw aan de slag te kunnen.

‘Lights for Live’ kon trouwens niet alleen op ongelooflijk veel enthousiasme rekenen bij bezoekers, maar ook bij artiesten, die het Sportpaleis als hun tweede thuis beschouwen en graag ook zo snel mogelijk willen terugkeren. Koen en Kris Wauters, Miguel Wiels en Niels Destadsbader kwamen dat  in hoogst eigen persoon vertellen.