VI.BE

Steunpunt voor artiest
en muzieksector

Kom netwerken rond duurzaamheid tijdens Connect

Kom netwerken rond duurzaamheid tijdens Connect

Pulse is het transitienetwerk rond duurzaamheid in de cultuur-, jeugd- en mediasector. Op 12 mei brengen ze het netwerk samen op CONNECT in Wiels te Brussel.

23.04.22

Nieuws

Pulse verbindt en activeert organisaties uit de cultuur-, jeugd-en mediasector, kunstenaars en sinds kort ook enkele bedrijven rond het onderwerp duurzaamheid. Ze organiseren ontmoetingsdagen, kennisdeelmomenten en nog veel meer. Specifiek voor de muzieksector beleggen ze samen met Live DMA (European Network for live music venues, clubs and festivals) o.a. regelmatig praktijksafari’s waarbij ze goede praktijken van organisaties over heel Europa bezoeken. 

Zit jij met prangende vragen over duurzaamheid? Wil je graag je eigen goede praktijken voorstellen aan de rest van het netwerk? Ben je nieuwsgierig naar wat anderen doen rond dit thema? Op 12 mei brengt Pulse haar netwerk samen op CONNECT in Wiels te Brussel. Tijdens dit event maak je kennis met de andere Pulsegenoten.  Pulse zorgt voor de nodige handvaten en vlotte methodiek om een gesprek aan te knopen met de andere aanwezigen. Je kan er je vragen voorleggen aan elkaar of de andere Pulsegenoten inspireren met je eigen goede praktijken, tips en tricks. De dag wordt afgesloten met een lekker drankje.

Let wel : dit evenement is exclusief voor Pulsegenoten. Ben je nog geen Pulsegenoot? Registreer je dan eerst voor het Pulsegenootschap. Dat is een kosteloos lidmaatschap voor medewerkers en organisaties uit de cultuur-, jeugd- en mediasector.
 

Praktisch

Wanneer? 12 mei van 13u tot 16u30 + vrijblijvende receptie
Waar? Wiels, Van Volxemlaan 354 in Vorst (Brussel), op wandelafstand van treinstation Brussel-Zuid

Meer info over Connect vind je hier.

Promo adverteren

Reclame