VI.BE

Kom naar de Sound Track Special in AB Club
© yaqine hamzaoui

Kom naar de Sound Track Special in AB Club

De tweede editie van Sound Track komt ten einde. Maar niet zonder nog een keer alles te geven. Op zaterdagmiddag 11 maart, van 13u tot 15u, trekken we samen met Radio 1 en De Standaard naar AB Club, voor 2 uur live radio, met interviews, verhalen en livesessies. De toegang is gratis, maar inschrijven wel verplicht.

24.01.23

Nieuws

Na 2 jaar komt editie 2 van Sound Track ten einde. Een parcours van 1000 inzendingen, 23 voorrondes, 6 finales én een groeitraject vol residenties, speelkansen en coaching. Een moment dat VI.BE, de clubs van het Clubcircuit, AB en Entree niet zomaar kunnen laten passeren. Daarom trekken we op zaterdagmiddag 11 maart, van 13u tot 15u, samen met Radio 1 en De Standaard naar AB Club, waar Belpop twee uur live radio maakt. 

De 18 laureaten blikken terug op hun parcours aan de hand van livesessies, verhalen en interviews, en geven meteen ook het startschot voor editie 3. Zullen alvast live te bewonderen zijn: de soulvolle songs van ADJA, de op fado geïnspireerde electropop van Ão, de sferische elektronica van Bobbi Lu en de moody postpunk van The Christian Club. Het belooft dus een namiddag te worden vol straffe verhalen van jonge, talentvolle artiesten, met natuurlijk véél muziek! De toegang is gratis, maar reserveer wel je plaatsje hier. 

Claim je plek op de Sound Track Special