VI.BE

Steunpunt voor artiest
en muzieksector

Open Call: Jazzahead! 2024

Open Call: Jazzahead! 2024

Van 11 tot 13 april 2024 vindt de nieuwe editie van Jazzahead plaats, en je kunt je nu inschrijven. Artiesten kunnen zich vanaf nu ook aanmelden voor het showcasefestival. Ontdek alle info hier!

05.09.23

Nieuws

Jazzahead! is een beurs, conferentie én showcasefestival dat ieder jaar de gehele internationale jazzscene - artiesten, promoters, bookers, labels, managers, publishers, festivals, programmatoren, distributeurs, pers … you name it! - samenbrengt in Bremen (Duitsland) en dat sinds 2006. In 2024 vindt het plaats van 11 tot en met 13 april, een weekje vroeger dan gewoonlijk. 

Registreer je onder de Belgium Booms stand mét korting

Vlaanderen (VI.BE) en Wallonië (Wallonie-Bruxelles Musiques) slaan ieder jaar de handen in elkaar om Belgische acts en hun entourage via specifieke campagnes te ondersteunen en te promoten in het buitenland onder de noemer Belgium Booms met steun van Sabam for Culture & Playright+. 

Ook dit jaar zullen we aanwezig zijn op jazzahead! om de Belgische sector & showcases te ondersteunen met een Belgium Booms stand en campagne. 

Wil je mee? 

  • Schrijf je dan zeker in onder onze eigen Belgium Booms stand via dit co-exhibitor registratieformulier
  • Bij standnummer geef je momenteel nog ‘TBC’ in, dit wordt later aangepast door de organisatie van Jazzahead.
  • Als contactpersoon mag je onze jazzmedewerker Lize Colson opgeven.
  • Indien niet automatisch ingevuld, geef kortingscode 24R1GEMT in. De prijs zou dan verlaagd moeten worden naar €155 + 19% VAT. 
  • Lees zeker ook even de inschrijvingsvoorwaarden na. 

De ultieme deadline voor inschrijvingen is 27 maart 2024, maar wacht niet te lang! Geniet van een early-bird korting tot en met 18 oktober. Vanaf dan slaat de registratieprijs per zoveel weken op. 

Waag je kans en wie weet speel jij binnenkort op jazzahead!

Ook de open call voor artiesten voor het showcase programma werd gelanceerd. Meld je nog t.e.m. 18 oktober aan en wie weet betreed jij dit voorjaar de befaamde Jazzahead!-podia. Hiermee treed je in de voetsporen van onder andere Alex Koo en Schntzl, die er vorig jaar een showcaseconcert speelden. 

Meer informatie en voorwaarden over de showcases vind je op de officiële website. Meer info over registreren vind je hier

Problemen bij de registratie? Eén adres: Malena Drela
Andere vragen? Lize Colson, onze jazzmedewerker, to the rescue

Stage oproep 2023

Reclame