VI.BE

Steunpunt voor artiest
en muzieksector

Belgium Booms op jazzahead! 2024

Belgium Booms op jazzahead! 2024

Van 11 tot 13 april 2024 vindt de nieuwe editie van jazzahead! plaats, en je kunt je nu inschrijven Ontdek alle info hier!

05.09.23

Nieuws

jazzahead! is een beurs, conferentie én showcasefestival dat ieder jaar de gehele internationale jazzscene - artiesten, promoters, bookers, labels, managers, publishers, festivals, programmatoren, distributeurs, pers … you name it! - samenbrengt in Bremen (Duitsland) en dat sinds 2006. In 2024 vindt het plaats van 11 tot en met 13 april, een weekje vroeger dan gewoonlijk. 

Registreer je onder de Belgium Booms stand mét korting

Vlaanderen (VI.BE) en Wallonië (Wallonie-Bruxelles Musiques) slaan ieder jaar de handen in elkaar om Belgische acts en hun entourage via specifieke campagnes te ondersteunen en te promoten in het buitenland onder de noemer Belgium Booms met steun van Sabam for Culture & Playright+. 

Ook dit jaar zullen we aanwezig zijn op jazzahead! om de Belgische sector & showcases te ondersteunen met een Belgium Booms stand en campagne. 

Wil je mee? 

  • Schrijf je dan zeker in onder onze eigen Belgium Booms stand via dit co-exhibitor registratieformulier
  • Bij standnummer geef je ‘6C55’ in.
  • Als contactpersoon mag je onze jazzmedewerker Lize Colson opgeven.
  • Indien niet automatisch ingevuld, geef kortingscode 24R1GEMT in. De prijs zou dan verlaagd moeten worden naar €155 + 19% VAT. 
  • Lees zeker ook even de inschrijvingsvoorwaarden na. 

De ultieme deadline voor inschrijvingen is 27 maart 2024, maar wacht niet te lang! De registratieprijs slaat per zoveel weken op. 

Meer info over registreren vind je hier

Problemen bij de registratie? Eén adres: Malena Drela
Andere vragen? Lize Colson, onze jazzmedewerker, to the rescue

Promo adverteren

Reclame