VI.BE

Steunpunt voor artiest
en muzieksector

Jammin’ Juan: open call voor professionals
© martin salemi trio

Jammin’ Juan: open call voor professionals

VI.BE neemt 3 muziekpro’s op sleeptouw tijdens showcase- & netwerkevent Jammin’ Juan. Meld je hier aan!

01.09.22

Nieuws

Van 2 tot 4 november neemt de 5e editie van Jammin’ Juan het Palais des Congrès in Juan-les-Pins (Frankrijk) weer over. Het showcase-event met 4 podia biedt opkomend jazztalent, 24 Europese bands om precies te zijn, de kans om op te treden voor de crème de la crème van de professionele Europese jazz scene. Er is ook een groot netwerkevent aan gekoppeld.

De voorbije jaren passeerden Belgische bands als MDC III, Igor Gehenot en Jef Neve de revue. Dit jaar is het de beurt aan Martin Salemi Trio en Rahona

Prospectie

VI.BE is van de partij en neemt 3 muziekpro’s op sleeptouw, om er de Franse en bij uitbreiding aanwezige Europese jazzsector te verkennen. Accreditatie, accommodatie en transport zullen worden voorzien.*

Interesse? Meld je dan hier aan t.e.m. 23 september. Motiveer kort je interesse in het event, het doel van je aanwezigheid en of je het event al voordien bijwoonde.

Meer informatie

Vragen? Jazzmedewerker Lize to the rescue! Check ook zeker even de site van Jammin’ Juan.

*Tussenkomst bij reis- en verblijfkosten samen max. € 250. Muziekprofessionals in structureel gesubsidieerde organisaties boven de € 200.000 krijgen geen tussenkomst bij reis- en verblijfkosten, wel accreditatie voor het event.

Promo adverteren

Reclame