VI.BE

Steunpunt voor artiest
en muzieksector

Introducing: Sectormoment Folk 2022

Introducing: Sectormoment Folk 2022

Op maandag 20 juni is er de eerste sectordag voor professionals in het folk-circuit. Om 18u openen de deuren van Muziekclub ’t Ey zich voor een sector-avond met onder meer een lezing, rondetafelgesprekken en een netwerkmoment. Deze avond is georganiseerd door het Flanders Folk Network (FFN), dat ook initiatieven als de Flanders Folk Awards bedrijft. 

10.05.22

Nieuws

Het Flanders Folk Network vertegenwoordigt de belangen van de brede folksector in Vlaanderen. Met het kersverse Sectormoment Folk 2022 schuift ze een interactief programma van uitwisseling en dialoog naar voren dat het belang van een sterk netwerk tussen professionele actoren moet aantonen. Muzikanten, bookers, programmatoren, journalisten en anderen die professioneel betrokken zijn bij folkmuziek zullen de kans krijgen met elkaar in gesprek te treden. Zo ziet de agenda eruit:

18u00: Ontvangst met hapje & drankje
18u45: Voorstelling van het Flanders Folk Network
19u30: Korte lezing van Lobke Aelbrecht (JazzLab, voordien Kunstenpunt & Bis Bookings) - meer info over de lezing volgt!
20u00: Rondetafelgesprekken
21u00: Conclusie
21u15: Netwerkmoment

Interesse? Vragen?

Je kan je inschrijven door dit formulier in te vullen! Wie meer wil weten houdt best de website van Flanders Folk Network en het Facebook-event in de gaten. 

Voor vragen kan je steeds terecht bij sectormedewerker folk Lize