VI.BE

Steunpunt voor artiest
en muzieksector

Internationale delegatie op Jazz Middelheim via internationaal bezoekersprogramma

VI.BE nodigt i.s.m. Jazz Middelheim een kleine delegatie internationale muziekprofessionals uit om te netwerken met de Belgische jazzscene en de concerten van de talrijke Belgische jazzbands bij te wonen.

02.08.22

Nieuws
© esinam

© esinam

Van 12 tot 15 augustus zakken muziekprofessionals van Nederland, Luxemburg, het VK, Noord-Macedonië en Italië af naar Antwerpen om op uitnodiging van VI.BE Jazz Middelheim bij te wonen.

Dit jaar focust het festival op talent van hier. Bands als Lander & Adriaan, ESINAM, Trombone Ensemble, Nabou Claerhout, TaxiWars, Karen Willems Terre Sol Four, Brussels Jazz Orchestra, Jef Neve ‘Mysterium’, Bert Joris, Grand Picture Palace, Aka Moon en Philippe Catherine sieren de affiche. Hét uitgelezen moment dus om de internationale jazzscene op een ongedwongen manier kennis te laten maken met hen en de andere aanwezige Belgische sectormensen. Ze zullen de concerten bijwonen en er worden enkele informele netwerkmomenten georganiseerd tijdens het event. 

Zelf professioneel actief in de jazz en aanwezig op Jazz Middelheim?

Zin om deel te nemen aan een van de netwerkmomenten? Geef medewerker jazz & traditionele muziek Lize een seintje. Zij is tijdens het event aanwezig en neemt de internationale delegaties onder haar vleugels. De ideale wing(wo)man dus!

JBL: Martin Garrix Music Academy

Reclame