VI.BE

Steunpunt voor artiest
en muzieksector

Internationale delegatie op Belgian Worldwide Music Night via internationaal bezoekersprogramma
© belgian worldwide music night 2023

Internationale delegatie op Belgian Worldwide Music Night via internationaal bezoekersprogramma

Belgian Worldwide Music Night? Een onvergetelijke avond in de AB Club met vier interessante showcases, een afterparty en de allereerste Belgian Worldwide Music Awards. En als kers op de taart: een interessante internationale delegatie op bezoek, om mee te netwerken!

12.01.24

Nieuws

Jij komt toch ook naar Belgian Worldwide Music Night op maandag 22 januari, de eerste dag van de Week van de Belgische muziek?

Vier opmerkelijke bands werden zorgvuldig geselecteerd door een internationale jury voor de showcases:

  • Jawa
  • AKAR Collectif
  • Anmoor
  • Kosmo Sound & Imane Guemssy

Tussen de concerten door vinden de uitreiking van de allereerste Belgian Worldwide Music Awards plaats. De crème de la crème van deze scene wordt via 5 categorieën (opmerkelijke live performance, beloftevol talent, carrière, opmerkelijk initiatief pers/promo en beste album) in de bloemetjes gezet. De avond afsluiten doen ze in stijl met een afterparty in KFK Hope, waar Rebel UP de beats verzorgt.

Internationaal bezoekersprogramma

Kers op de taart? Ism. onze Waalse partners Wallonie-Bruxelles Musiques en het netwerk nodigen we een internationale delegatie uit, zodat ze kennis kunnen maken met de rijke scene binnen de wereldwijde muziek in België. We werken hiervoor samen met het Sound of Europe netwerk (olv. Jan Hoozee - Trefpunt). We verwachten een 12-tal muziekprofessionals actief in heel Europa: Tsjechië, Polen, Noord-Macedonië, Servië, Finland, Italië, Nederland, Frankrijk, Hongarije en Oostenrijk. 

Meer informatie

Mis dit unieke evenement niet en kom genieten van de diversiteit en het talent van de Belgische Worldwide Music-scene. Zowel de showcases als de afterparty zijn gratis toegankelijk.

bwmn.be
weekvandebelgischemuziek.be
www.soundsof.eu

Belgian Worldwide Music Night: Vier showcases en eerste uitreiking van de Belgian Worldwide Music Awards!

22 januari 2024 van 18:30 tot 00:00

Acties over heel het land: dit is de vierde Week van de Belgische muziek

JBL: Martin Garrix Music Academy

Reclame