VI.BE

Steunpunt voor artiest
en muzieksector

Infosessies loopbaanbegeleiding INTER.MEZZO

Infosessies loopbaanbegeleiding INTER.MEZZO

De terugkeer naar de werkvloer geeft energie, maar levert ook uitdagingen op. Loopbaanbegeleiding zou je daarin kunnen ondersteunen. Het Sociaal Fonds Podiumkunsten organiseert dit najaar een aantal infomomenten hier over.

05.09.22

Nieuws

INTER.MEZZO is de loopbaanbegeleiding van het Sociaal Fonds Podiumkunsten specifiek voor wie werkt binnen de muziek en podiumkunsten. Op de infosessies zoomen ze in op het verloop van een begeleidingstraject, de verschillende thema’s die aanbod kunnen komen, wat de voorwaarden zijn en je ontmoet er de INTER.MEZZO coaches. De organisatie houdt de groepen bewust klein zodat er genoeg ruimte blijft voor vragen.

De volgende infosessies gaan door op: 

  • Leuven: dinsdag 27 september 2022 om 19u (café Sport, Martelarenplein 13, 3000 Leuven)

  • Antwerpen: zaterdag 15 oktober 2022 om 10u30

  • Gent: maandag 24 oktober 2022 om 19u (De Expeditie, Dok Noord 4F, 9000 Gent)

  • Brussel: maandag 19 december 2022 om 19u

De sessie in Leuven wordt begeleid door Jeroen Vanbever die twaalf jaar ervaring heeft binnen de muzieksector als professioneel muzikant. Inschrijven kan via deze link.  Je bent niet vrij op één van deze data? Dan kan je vrijblijvend contact opnemen met één van de coaches voor een gratis verkennend gesprek.

Psychologische hulp

Wie eerder nood heeft aan psychologische hulp en een financieel steuntje in de rug kan gebruiken, kan nog steeds terecht op de website van het Sociaal Fonds Podiumkunsten. Die hulp was al beschikbaar voor zij die onder PC 304 vallen dankzij de WeSupport campagne. Dankzij LIVE2020 kunnen nu ook anderen (zelfstandigen, zij die met een SBK werken, werken onder PC 329.01, …) 8 sessies bij een psycholoog of psychotherapeut laten terugbetalen op voorwaarde dat ze de afgelopen drie jaar minstens een jaar in de Belgische muzieksector gewerkt hebben.

LIVE2020 maakt 20.000 euro vrij om psychologische hulp te faciliteren

PRG Studio

Reclame