VI.BE

Steunpunt voor artiest
en muzieksector

Imagine zoekt jonge muzikanten om hun talent aan de wereld te tonen

Imagine zoekt jonge muzikanten om hun talent aan de wereld te tonen

Ben jij een jonge muzikant tussen de 13 en 21 jaar, en heb je er altijd al van gedroomd jouw muziek te delen met de wereld? Dan is de internationale Imagine wedstrijd iets voor jou!

16.03.22

Nieuws

Imagine is een wereldwijd muziekproject van JM International voor jonge muzikanten tussen 13 en 21 jaar oud. Het wordt in acht landen, verspreid over drie continenten georganiseerd. De muziekwedstrijd geeft jongeren een podium om hun talenten aan de wereld te tonen en biedt ze ook coaching en training van experten uit de muziekindustrie. 

Imagine België 2022 wordt georganiseerd door Jeugd en Muziek Brussel en de Fédération des Jeunesses Musicales Wallonie-Bruxelles. Jonge artiesten kunnen zich nog inschrijven tot en met 22 mei 2022. De Belgische finale vindt plaats op zaterdag 25 juni 2022 in de VK in Brussel en de winnaars krijgen de eer om deel te nemen aan de internationale Imagine finale van 15 tot 17 september 2022 met muzikanten uit 7 andere landen (Brazilië, Frankrijk, Nederland, Noorwegen, Polen, Zweden en Zimbabwe). 

Sinds de start in 2009 zetten al verschillende Belgische artiesten hun eerste passen op een podium dankzij Imagine, waaronder Compact Disk DummiesGreen MoonMilo Meskens en Geppetto & the Whales.

Meer informatie vind je op de website van Imagine België