VI.BE

Steunpunt voor artiest
en muzieksector

Nog één 1 Sound Track live show te gaan
niels orens © jef raeymaekers

Nog één 1 Sound Track live show te gaan

Deze week kan je maar liefst 4 Sound Track-laureaten live het werk zien in de jeugdhuizen van het LIVE Netwerk van Formaat. Porcelain id, Sevens, ADJA én Indigo Mango staan al te popelen om het podium te bestormen.

06.04.22

Nieuws

Het LIVE netwerk is een initiatief van Formaat en ikorganiseer.be, en heeft als doel de krachten te bundelen om het ontwikkelingstraject van lokale artiesten, organisatoren en vrijwilligers intens te verrijken.  De jongereninitiatieven van het LIVE Netwerk vormen een levendige live scene en zijn stuk voor stuk sterke organisatoren die je een waardevolle concertervaring kunnen bezorgen. Na initiatieven in het kader van De Week van de Belgische muziek en de eerste editie van Sound Track,  brengt het netwerk opnieuw jeugdhuizen van Ieper tot Hasselt samen. Het resultaat: 12 straffe concertavonden, die als springplank dienen voor de Sound Track-laureaten van de tweede editie. 

Deze jongereninitiatieven en jeugdhuizen zijn cruciaal in de doorgroei en ondersteuning van opkomend talent. Daarom ondersteunt VI.BE vanaf dag 1 de ontwikkeling van het LIVE Netwerk van Formaat. Jeugdhuizen zijn dé plek om als muzikant je eerste stappen te zetten, en zijn daarom ook een evident onderdeel van Sound Track, het live- en kansenparcours van VI.BE en de livesector.

Wie speelt waar? Check ‘t hieronder en ga ze ontdekken! 

Meer info over Sound Track, podium- en kansenparcours van VI.BE, Clubcircuit, AB en JHOB kan je hier vinden. 

Programma

Alle info vind je op sound-track.be