VI.BE

Steunpunt voor artiest
en muzieksector

Gent Jazz zoekt jong jazztalent

Jong Jazzgeweld met een ambitieus project? Doe mee aan Jong Jazztalent 2023, win een podiumplek op Gent Jazz editie 2024 én krijg tot 10.000 euro om een bijzonder waanzinnig en ambitieus project te realiseren.

28.04.23

Nieuws
© jan van hecke

© jan van hecke

Jong Jazztalent Gent gaat voor de 22ste keer op zoek naar getalenteerde jazzbands met een bijzonder en ambitieus project! Uit alle inzendingen kiest de jury, bestaande uit een groep professionelen uit de sector, de band die zichzelf het Jong Jazztalent van België mag noemen.

Wat die titel zoal inhoudt? Een podiumplek op het hoofdpodium van Gent Jazz 2024 én een geldsom van maximaal 10.000 euro om je ingediende project te realiseren. Daarnaast krijg je ook nog de volle ondersteuning van Sabam For Culture en bekijkt HA’concerts de mogelijkheid om bij in residentie te gaan. 

Waarop wacht je dus nog? Schrijf nu in via VI.BE platform, en treed in de voetsporen van Robin Verheyen, BRZZVLL, Steiger, De Beren Gieren, Nathan Daems, Hoera., Steiger, Sound Track laureaat Dishwasher_ en vele anderen.

Inschrijven kan t.e.m. 12 juni.

Promo adverteren

Reclame