VI.BE

Steunpunt voor artiest
en muzieksector

Focus Wales 2024: open call voor artiesten

Focus Wales 2024: open call voor artiesten

FOCUS Wales is een internationaal showcasefestival dat plaatsvindt in Wrexham, Noord-Wales van 9 tot en met 11 mei. Wie wil meedingen naar een plaats op de affiche in 2024, kan zich vanaf nu inschrijven.

16.05.23

Nieuws

Het festival richt de schijnwerpers van de muziekindustrie op het opkomende talent dat Wales te bieden heeft. Maar biedt daarnaast ook een podium aan de beste nieuwe acts van over de hele wereld. FOCUS Wales 2024 wordt het 14e jaar van het festival en verwelkomt meer dan 20.000 mensen in de stad, voortbouwend op de recordopkomst in 2023 tijdens een weekend vol evenementen. Meer dan 250 artiesten zullen er te zien zijn op 20 verschillende podia. Daarnaast maakt Focus Wales tijd vrij voor interactieve industriesessies, conferenties, lezingen en filmvertoningen gedurende het festival.

Het voordeel is dat het festival iets overzichtelijker is als The Great Escape maar toch sterk gelinkt is aan de Engelstalige markt. Acts die in het verleden al op het festival te zie waren zijn b.v. Echo & The Bunnymen, Kelly Lee Owens, SQUID, Billy Nomates, Richard Hawley, Bob Vylan, Neue Grafik Ensemble, Pip Blom, … 

Heb je interesse om deel te nemen? Inschrijven kan tot 1 september voor de eerste selectie en tot 1 november voor de finale selectie via deze link.

PRG Studio

Reclame