VI.BE

Steunpunt voor artiest
en muzieksector

Toon je liefde voor Belgische muziek met superexclusieve merchandise

Toon je liefde voor Belgische muziek met superexclusieve merchandise

Je liefde voor Belgische muziek tonen was nog nooit zo stijlvol. Breid je garderobe uit met een exclusieve tote bag, T-shirt of sweater ten voordele van LIVE2020.

01.02.21

Nieuws

Tiktak tiktak.... Nog exact één week te gaan tot de Week van de Belgische muziek. Zeven dagen lang tonen we ons hart voor alle muziek die ons Belgenland rijk is en geven we haar nog eens de welverdiende aandacht die ze al bijna een jaar moet missen. We maken er samen de één grote liefdesverklaring aan Belgische muziek van. 

Draag Belgische muziek een warm hart toe

Toon jij ook je hart voor muziek van eigen kweek? Dat kan door één van de talloze initiatieven te checken, naar je radio te luisteren, tv te kijken, livestreams te volgen, naar de bib te gaan, je lokale muziekwinkel een bezoekje te brengen, enz... Maar er is meer: vanaf vandaag kan jij jezelf verwennen met de exclusieve Week van de Belgische muziek-merchandise. Met je modieuze aankoop steun je ook nog eens steunfonds LIVE2020, dat op haar beurt de zwaarst getroffen medewerkers uit de livemuzieksector steunt. Twee vliegen in één klap: ’t zalwelzijn!

Bestel nu jouw T-shirt, sweater en/of tote bag via Fabric Merch en draag Belgische muziek een warm hart toe. Letterlijk dan. Aarzel niet te lang: de merchandise is nog tot en met 14 februari te koop. De volledige opbrengst gaat naar het solidariteitsfonds LIVE2020. Neem een kijkje op fabricmerch.com en bekijk alle ontwerpen.

bestel hier jouw sweater

bestel hier jouw totebag

bestel hier jouw T-shirt

Zet je aanwezig op het Facebook-event, deel je liefde voor de Belgische muziek met het Week van de Belgische muziek-label en de hashtag #weekvandebelgischemuziek of stel onze Facebook profielfotokader in!

LIVE2020 steunen was nog nooit zo makkelijk

Week van de Belgische muziek: één grootschalige liefdesverklaring aan muziek van eigen bodem

Laatste kans: bied mee met BidForLIVE2020

Stage oproep 2023

Reclame