VI.BE

Steunpunt voor artiest
en muzieksector

Eurosonic lanceert open call voor jonge muziekprofessionals

Eurosonic lanceert open call voor jonge muziekprofessionals

Het evenement in Groningen levert dit jaar een extra inspanning om jonge professionals aan te trekken en biedt 2 kandidaten gratis accreditatie en verblijf.

03.10.22

Nieuws

We hebben er lang moeten op wachten maar kijken reikhalzend uit naar de eerstvolgende fysieke editie van Eurosonic. Over de specieke plannen met Belgium Booms informeren we jullie later. De eerste namen voor het festival werden alvast  aangekondigd waaronder The Haunted Youth!

Een nieuwe ambitie van ESNS Exchange – het programma dat de uitwisseling van Europese artiesten wil stimuleren – is om jonge professionals uit te nodigen. Het wil deze mensen de kans geven om ESNS 2023 te bezoeken om hun netwerk te vergroten en nieuwe kennis op te doen over de live muziek industrie. Deze tickets zijn voor jonge artiestenmanagers of agents, een junior of stagiair die bij je organisatie werkt of iemand uit je netwerk.

ESNS Exchange biedt:

  • De accomodatie: ESNS Exchange betaalt 1 nacht;
  • Een accreditatie voor de ESNS conferentie en het festival;
  • Een bijdrage van €150 in de reis- of verblijfskosten.

Vereisten:

  • De persoon moet jonger zijn dan 29 jaar tijdens het festival.
  • De persoon is nog niet eerder op ESNS geweest.
  • Als er twee tickets worden geclaimd, is één ticket voor een vrouw of non-binair persoon.

Heb je interesse? Mail dan voor 25 oktober naar roel@vi.be en omschrijf in een paar regels wie je bent en wat je doet en motiveer waarom je precies naar Eurosonic wil. 2 kandidaten kunnen beroep doen op deze regeling, het festival beslist over de finale goedkeuring van de aanvraag.