VI.BE

Steunpunt voor artiest
en muzieksector

EFEx @ Manchester: open call voor professionals

EFEx @ Manchester: open call voor professionals

Van 19 tot 21 oktober 2023 vindt EFEx plaats. Industriespelers uit de hele wereld zakken dan af naar Manchester voor dit jaarlijkse showcasefestival met een uitgebreid conferentieprogramma voor folk en akoestische traditionele muziek.

20.04.23

Nieuws

EFEx - hét showcasefestival voor folkmuzikanten- en sector - gaat dit jaar door van 19 tot 21 oktober in Manchester. Naast de vele optredens is er ook een conferentie met inzichtelijke panels, actuele debatten, keynote speeches en netwerkmogelijkheden bij de vleet. 

Voor de komende editie biedt VI.BE in het kader van de BAR (Brexit Adjustment Reserve) 6 muziekprofessionals een gratis delegate pas en 250€ tussenkomt voor reis en verblijf. 

BAR is de tijdelijke subsidielijn van VLAIO om de negatieve gevolgen van de Brexit te compenseren. VI.BE diende 2 dossiers in waarmee we willen inzetten op kennisverspreiding enerzijds en op bezoekersprogramma’s en prospecties anderzijds. Dit om de bestaande band met de UK te versterken maar ook om in te zetten op andere markten.

Zo zijn er dit jaar bezoekersprogramma’s op Fifty Lab, Horst en Jazz Brugge waarbij we sectorspelers uit de UK maar ook uit Nederland, Duitsland, Frankrijk, ... connecteren met lokale industriespelers. En trekken we op prospectie naar The Great Escape in Brighton en EFEx in Manchester met een aantal mensen uit de Belgische muzieksector.

What's in it for you?

Een delegate pas geeft de houder toegang tot alle netwerkevenementen, alle showcase optredens, de beurs en alle conferentiesessie. Delegates worden ook opgenomen in de delegate database, wat netwerken en opbouwen van relaties vergemakkelijkt. 

Interesse?

Registreer je dan hier. Motiveer waarom je precies mee naar EFEx wil, wie je er wil ontmoeten en wat je concreet hoopt te bereiken met je aanwezigheid. Aanmelden kan tot en met 23 mei.

We besteden zoveel mogelijk aandacht aan diversiteit bij de selectie. Eind mei brengen we iedereen die zich inschrijft op de hoogte van de selectie. 

Vragen of meer informatie? 

Meer info over het evenement vind je op de website van EFEx. 

Voor bijkomende vragen kan je onze jazzmedewerkster Lize contacteren.

Promo adverteren

Reclame