VI.BE

Steunpunt voor artiest
en muzieksector

Drukke tijden op VI.BE platform

Drukke tijden op VI.BE platform

Nog op zoek naar straffe speelkansen? VI.BE platform heeft momenteel weer enkele prachtige kansen in de aanbieding!

10.06.22

Nieuws

Draaien op Ibiza? En dan nog samen met Dimitri Vegas & Like Mike? Check! Dankzij MNM start to dj maak jij kans op de dj set van je leven, al wat jij nog hoeft te doen, is je in te schrijven.

Cirque Magique opent de zomer bij Wilde Westen in Kortrijk. Draai jij house of techno? Dan mag je mixtape deze kant uitkomen!

Bij Cera zijn ze dan weer op zoek naar iemand die wil openen voor de grote winnaar van de MIAs Metejoor! Maak jij muziek die perfect aansluit bij zijn grootste hits? Schrijf je dan nu in.

De Belgische leden van de European Blues Union zijn op zoek naar bluestalent dat ons land wil vertegenwoordigen op de European Blues Challenge. Iets voor jou? Schrijf je dan nu in en wie weet sta jij op 15 oktober op de live finale in Oud-Turnhout.

NRJ is dan weer op zoek naar jong dj-talent, dat deze zomer wil openen voor dj Gascar! Word 1 van de 10 finalisten door jouw mixtape nu door te sturen!

Ook Het Depot is op zoek naar straffe dj’s, voor de zesde editie van 45 Toeren. Wie weet stoot jij wel door tot de finale, en verdien jij een plekje op het boot(h)camp! Mixtape mogen deze kant op komen.

Leffingeleuren gaat voor zijn 4e podium op zoek naar jong singer-songtalent in de brede zin. Een stem, een gitaar, een song, of een beat. Eigen nummer of cover, dien nu in!

Deze en vele andere kansen, vind je op VI.BE platform

Stage oproep 2023

Reclame