VI.BE

Steunpunt voor artiest
en muzieksector

Draai op de zotste zomerfestivals dankzij Jupiler, Court-Circuit en VI.BE

Sta jij deze zomer achter de decks op Rock Werchter, Les Ardentes of Dour? Het kan zomaar, dankzij de Talent Takeoff by Jupiler.

15.04.24

Nieuws

Talent Takeoff by Jupiler bundelt de krachten met Rock WerchterLes Ardentes en Dour en geeft voor het tweede jaar op rij zotte kansen aan opkomend dj-talent. Jonge dj en klaar voor de volgende stap? Dan is dit je kans!

België staat al jaren bekend om een enorm rijke en diverse nightlife scene. Met ondersteuning van VI.BE en Court-Circuit wil Jupiler hier mee de schouders onder zetten door de volgende generatie dj’s de nodige kansen te geven en werk te maken van meer diversiteit en gelijke kansen in de muziekscene. Speel jezelf in de kijker, krijg coaching op maat, ontwikkel je talent en ga voor een absolute killer set op een topfestival!

Hoe werkt het? 

De programmatoren van de festivals gaan door de inzendingen voor hun festival en selecteren in totaal 7 dj’s via VI.BE platform. Rock Werchter selecteert 2 dj’s, Les Ardentes selecteert er ook 2 en Dour gaat op zoek naar 3 dj’s. De 7 gelukkige dj’s krijgen een intakegesprek bij VI.BE waarbij we nagaan welke persoonlijke begeleiding je het best kan gebruiken. Vervolgens word je gekoppeld aan een coach die je zal begeleiden tot aan jouw glansprestatie op het festival. De coaches zijn niemand minder dan Faisal, Milo Spykers, Umbra, UNOS, Zouzibabe.

Dj met ambitie? Dan is dit dé kans om je carrière een boost te geven, haast je naar VI.BE platform.

Throwback naar 2023

Onze videograaf trok vorig jaar een hele zomer mee op pad met de winnaars, van de intakegesprekken tot de dj sets op de festival. Is het dit jaar jouw beurt om te shinen? Schrijf je dan nu in!