VI.BE

Steunpunt voor artiest
en muzieksector

Draai op de zotste zomerfestivals dankzij Jupiler, Court-Circuit en VI.BE

Sta jij deze zomer achter de decks op Les Ardentes, Dour, Voodoo Village of WECANDANCE? Het kan zomaar, dankzij de Talent Takeoff by Jupiler.

03.05.23

Nieuws

Talent Takeoff by Jupiler bundelt de krachten met DourLes ArdentesWECANDANCE en Voodoo Village en geeft een zotte kans aan opkomend dj-talent. Jonge dj en klaar voor de volgende stap? Dan is dit je kans!

België staat al jaren bekend om een enorm rijke en diverse nightlife scene. Met ondersteuning van VI.BE en Court-Circuit wil Jupiler hier mee de schouders onder zetten door de volgende generatie dj’s de nodige kansen te geven en werk te maken van meer diversiteit en gelijke kansen in de muziekscene. Speel jezelf in de kijker, krijg coaching op maat, ontwikkel je talent en ga voor een absolute killer set op een topfestival. The Mirror House, een volledig uit spiegels opgetrokken stage, zal deze zomer shinen op DourLes ArdentesWECANDANCE en Voodoo Village. En jij kan de ster zijn!

Hoe werkt het? 

De programmatoren van de festivals gaan door de inzendingen voor hun festival en selecteren in totaal 7 dj’s via VI.BE platform. Les Ardentes selecteert 2 dj’s, Dour gaat op zoek naar 3 dj's en WECANDANCE en Voodoo Village selecteren er elk één. De 7 gelukkige dj's krijgen een intakegesprek bij VI.BE waarbij we nagaan welke persoonlijke begeleiding je het best kan gebruiken. Vervolgens word je gekoppeld aan een coach die je zal begeleiden tot aan jouw glansprestatie op het festival. De coaches zijn niemand minder dan Azo (Queer Future Club), Diego Salas (DC Salas), Noonah Eze (Blck Mamba), Sara Dziri (Not Your Techno) en Ufuk Demir (Aso AsinChampion SoundFull Colorz Agency).

Dj met ambitie? Dan is dit dé kans om je carrière een boost te geven, haast je naar VI.BE platform.